2777
2789

سلام مامانا عدد انتی ۱۲هفته ۱روز شده ۴/۴۰میخام آمینوبشم تهران....پیش دکترحقیقی ازمایشگاه کریمی نژاد کسی میشناسه توروخدا راهنمایم کنیدکسی بوده بااین عدد جواب امینوخوب باشه کمکم کنید....خیلی درمانده ام😔😔خدایاکمکم کن جزتوکسی روندارم خدایاباورمیکنی حتی حال التماس وزاری هم دیگه ندارم ازبس سرپسرم التماست کردم اخرازم گرفتیش🖤🖤🖤🖤سپردم خودموب خودت امیدموناامیدنکن

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭

سلام عدد nt همسرم ۱.۲۸ بود توی آزمایش غربالگری سه ماه اول همه چی زده نرمال هربار که رفتیم برای سونو یک ایراد گذاشتن روی بچه آخر سر دیگه گفتن برید کلنیک ژنتیک نسل فردا اونجا کمیسیون پزشکی هست سه چهار تا دکتر باهم بچه هایی که از نظر مارکر ها و عدد آنتی مشکوک هستن بیشتر برسی میکنن بازم اگر قانع نشن میان میگن هنوزم مشکوک هست برای اطمینان خاطر آزمایش آمینوسنتز انجام بدید ماهم انجام دادیم به هر بدبختی بوده هنوز که جوابش اورژانسی نیومده دیروز انجام دادیم گفتن ۳ روزه اولی میاد یعنی سریع جواب تکمیلی ۳ هفته بعد میاد همسرم و خودم داریم از استرس هلاک میشیم بی وجود ها جوری به آدم میگن که یزدید به امام حسین اینجوری خبر نمیده خلاصه بگم توکلت به خدا باشه تا خدا نخواد برگی از درخت نمی افته همسرم هفته ۱۸ بارداری هست ما هم امیدمون به خداست هرچی تقدیر باشه همون میشه انشالله چیزی نباشه و با شادی و خوشی بچه ات رو بغل بگیری 

توی همین تایپک ها بگردی بودن کسانی که عدد NT۶ بوده ولی تو آزمایش امینوسنتز منفی شده و بچه سالم بوده انشالله چیزی نیست ماهم مثل شما از استرس مردیم و زنده شدیم ولی امیدمون به خدا هستش یعنی اگه جواب این آزمایش منفی باشه خدا کنه یعنی دعا کنید برام من میدونم این دکتر دکون دستگاهشو میکنم تو حلقش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عدد nt همسرم ۱.۲۸ بود توی آزمایش غربالگری سه ماه اول همه چی زده نرمال هربار که رفتیم برای سونو ...

سلام ممنون ک وقت گذاشتین...من بداز ده سال نازایی پسراول عدد انتی ۲.۶۰بودبخاطر بی امکاناتیه شهرمون نتونستم آمینوبشم یکی هم میترسیدم ازدسش بدم حاظرم بودم هرمشکلی داره پذیراش باشم ....ودرسنو ۳ماهگی متوجه سوراخ قلبش شدم رفتم کرمان جواب ازمایش کوادمارکر دوماه طدل کشید تا اومد ومن ۱۸هفته بودم وقتی رفتم پیش دکترگف بخاطرسوراخ های قلب بایدسقط بشه....رفتم پیش قاضی اجازه سقط نداد گف وقتش گذشتع هرچی هس باید ب دنیا بیاد....تمام این ۹ماه ک من آمینو نشده بودم بااسترس گزروندم

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭

هردفعه ک من میرفتم سنو ی عیب میذاشتن روبچه ام ی بارمیگفتن شکمش اب گرفته ی بارمیگفتن ریه اش لگنش اب گرفته...هردفعه ی عیب میذاشتن....حتی دکتربهم گفت از۷ماه ب بعد منتظر باش هرلحظه امکان داره بچع ب دنیابیاد....ولی من تمام ۹ماه روگذروندم وبچه ام ب دنیا اومدو چکاپ کامل وحتی امارای ازسرومغزگرفتن .....ودرکمال ناباوری دکترگفت بچه ات سالمه ازنظرمغزوسندروم فقط قلبش سوراخه.....وبخلطرهمین سوراخ های قلب بچه ام در۱۷روزگی ایست قلبی کرد😭😭ودنیابرام تاریک شد

سلام عدد nt همسرم ۱.۲۸ بود توی آزمایش غربالگری سه ماه اول همه چی زده نرمال هربار که رفتیم برای سونو ...

میخام بگم بااین حرفای ک زدم بچه اتون سالمه نگران نباشید دکترا خدانیستن.....ریسکای من بالاتر از حتی نمودار بودن ولی سالم بود اگه مشکل قلبی نداره ک ان شاءالله سالمه ....من ترسم انتی بخاطر قلبش هس

توی همین تایپک ها بگردی بودن کسانی که عدد NT۶ بوده ولی تو آزمایش امینوسنتز منفی شده و بچه سالم بوده ...

من خیلی تحقیق میکنم وکردم....ان شاءالله باخبرهای خوب بیاین بهم خبربدین ازسلامتیه نی نی کوچولو....ب همسرتون بگیداسترس نداشته باشه ..توکل کنید ب الله بزرگ ...من دیگه دلم بزرگ شده ازاین اتفاقا.....کاری ازدستمون برنمیاد ....الان ۲۴ساعت ازشهرما تاتهران فاصله هس ولی حاظرم بخاطربچه ام جونمم بدم میام تااونجا بخاطر همین آمینو 

خدا بهت صبر بده واقعا سخته فرزند انسان به جونش بستگی داره انشالله که دیگه همچین تجربه ای برات پیش نیاد و بچه های سالم و شاد داشته باشی تمام سونو و آزمایش های بچه مون همه نرمال هست دیگه هربار تو سونو یه چی گفتن بار اول گفتن روی قلبش یک لکه سفید هست رفتیم جای معتبر تر گفت قلب سالمه ولی یک قسمت از روده هاش سفیده باز گفت بیاین کلنیک ژنتیک نسل فردا برای کمیسیون پزشکی باز اونجا چند نفر پزشک باهم برسی کردن گفتن مقعد جنین مسدود هست ولی اگه آمینو سنتز جوابش منفی باشه که اون مورد با جراحی رفع میشه ولی اگه خدایی نکرده مثبت باشه باید ختم بارداری را اعلام کنیم، من و همسرم هر ثانیه اش یک سال گذشت اون لحظه بلاخره تصمیم به آمینو گرفتیم و انجام دادیم منتظر جواب هستیم انشالله خدا بخدا و منفی باشه که انگار زندگی دوباره بهمون دادن و اون مورد مسدود بودن مقعد هم گفت ۱۰۰ درصد نیست ولی احتمالش هست ما هم توکل به بخدا منتظریم که جواب بیاد انشالله از این استرس مرگبار نجات پیدا کنیم

خدا بهت صبر بده واقعا سخته فرزند انسان به جونش بستگی داره انشالله که دیگه همچین تجربه ای برات پیش نی ...

ان شاءالله سالمه من مطمعنم....باعمل هم این مشکل رفع میشه ولی فقط موقعی ب دنیااومدزیرنظرتیم پزشکی اطفال باشین دکترشما کی هس ؟؟منم میخام بیام تهران پیش دکترحقیقی ازمایشگاه کربمی نژاد

هفته چندم بارداری بودین که اجازه ندادن سقط کنید

هفته ۱۹بودم حتی دکتر برام هفته هارو کم زد تا اجازه بدن ولی قاضی گف من اجازه قتل نمیدم نفس داره تکون میخوره

هفته ۱۹بودم حتی دکتر برام هفته هارو کم زد تا اجازه بدن ولی قاضی گف من اجازه قتل نمیدم نفس داره تکون ...

ای بر شرفش لعنت منم امروز جواب آزمایش اولیه امد بردم دکتر نشون دادم خدا رو شکر گفت بچه نرمال هست انشالله تمام مادران عزیز خبر خوش سلامت بچه شون رو بشنون واقعا پدرم در امد تو این چند روز

ای بر شرفش لعنت منم امروز جواب آزمایش اولیه امد بردم دکتر نشون دادم خدا رو شکر گفت بچه نرمال هست انش ...

خدایاهزارن مرتبه شکرت🤲خیلی خیلی خوشحال شدم بااین خبرخوش.....میگن جواب اولیه خوب باشه اونم خوبه بازم خداروشکر

توی همین تایپک ها بگردی بودن کسانی که عدد NT۶ بوده ولی تو آزمایش امینوسنتز منفی شده و بچه سالم بوده ...

من ان تی۳ بود امینو شدم جواب اولیه نرمال بود بعدشم رفتم اکوقلب جنین و انومالی نگران نباشید

یارّب ازهرچه خطا رفت؛هزار استغفار