2777
2789

منظورم اینه بعضی از مردها هیچوقت ملک و ماشین به اسم زن نمیزنن حتی اگه خیلی وضعشون خوب باشه بعضی ها برعکس میبینی یه خونه و ماشین بیشتر ندارن اونم به اسم زنه یا حداقل نصف نصف با اینکه خانم در هزینه کمک نکرده 

تو اطرافیان ادم میشناسم ظاهرا شبیه داعشی ها بسیار زورگو و خودخواه ولی چند تا خونه و باغ زده به اسم زنش برای اون موشه

چطوری بفهمم کدوم خواستگار از این نظر چطوریه خانمای متاهل کمک

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علم غیب که نداریمماشاالله از الان به فکر بنام شدن خانه و ماشین هستینبیچاره مردای الان کلا شوهر رو به ...

نه که مردها خیلی مظلومن زن رو برای رضای خدا میخوان

این همه خیانت و بی اعتمادی زیاد شده قانون هم طرف مرده تنها حقوقی که زن میتونه به شکل دیگه بگیره همین مزد خانه داری و بچه داری به شکل سهم داشتن در ملک و ماشینه

قبلش بپرس ازشون ....بگید که توی مهریه خونه و حق و حقوق ها باید گفته بشه ...اگه راحت قبول کردن که خب بدون مردی هست که بتونه بزنه و اگه هزار و یه دلیلاوردن و عصبی شدن و بهم ریختن بدون از اون دسته ادمهاس ک مال دنیابراش ارزش زیادی داره

اون بیچاره که میاد سراغ تو چقدر بدشانسه هنوز نیومده دنبال خونه ماشینی

نگران نباش از اونی که اومده دنبال تو بدبخت تر نیست  

من مثل خیلی ها حتی در مجازی نقاب نمیزنم رک و راست انتظاراتم رو میگم