2777
2789
عنوان

بیاین بگین این چه طلسمیه

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 38 پست
برا چیه؟

تو‌این چند وقت اختلاف داشتم دعوا بی رزقی

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا دربشوباز کردی

میخواستم ببینم چیه

خدایا میدونم کار خودت بود شکرت! تو منو شنیدی،وقتی سکوت کرده بودم..تو کنارم موندی وقتی کسی نبود..و تو نور رو بهم نشون دادی وقتی که همه جا تاریک بود                                     مرسی که هستی و خدایی میکنی،من دلم خیلی بهت گرمه❤
این شاید پشم شتره. و برای حرز و چشم زخم و دفع شر و بدی روش دعا میخونن . چیز بدی نیست عزیزم

نمیدونم من انداختمش چاه دستشویی

خدایا میدونم کار خودت بود شکرت! تو منو شنیدی،وقتی سکوت کرده بودم..تو کنارم موندی وقتی کسی نبود..و تو نور رو بهم نشون دادی وقتی که همه جا تاریک بود                                     مرسی که هستی و خدایی میکنی،من دلم خیلی بهت گرمه❤
به دلت بد راه نده عزیزم

انقدر خانواده شوهرم اهل جادو و بدجنس هستن که نمیتونم فکر بد نکنم

دعا کنین شرشون به خودشون برگرده فقط

این شاید پشم شتره. و برای حرز و چشم زخم و دفع شر و بدی روش دعا میخونن . چیز بدی نیست عزیزم

بیشتر شبیه مو بود یه قسمتاییش سیاهه بقیه ش سفید

تو عکس واضح نیست