2777
2789
عنوان

اخلاق های گند دختر3سال ونیمم که واقعا دارم روانی میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 48 پست
میخوام بغلش کنم یا اصلا دهنم باز بشه بیشتر داد میزنه میگه مامان زشت برو یا تو رو نمیخوام برو از این ...

این جمله رو احتمالا از یه جا شنیده

وگرنه انقدر تکرارش نمیکرد

حواستون همیشه به مکالماتتون با همسرتون باشه🩵

خصوصا همسرتون

اون باید حواسشو بیشتر جمع کنه

بی تفاوتی

و وقت گذروندن زمانی که حالش خوبه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

عزیزم شما مادری تکنیک ها رو یاد بگیر حالت بهتر شه امنه روستایی دنبال کنمن پسرم خیلی بد قلق اما خودم ...

باباش چند روز رفته بود مسافرت اصلا شبها هم بلند نمیشد تازه بلندش میکردم بره دستشویی با آرامش بلند میشد اما وقتی شوهرم هست اصلا من نمیتونم بااین بچه حرف بزنم یه جور دیگه میشه به شوهرم گفتم نبودی خیلی خوب بود باهام گفت از ترسش بوده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این جمله رو احتمالا از یه جا شنیدهوگرنه انقدر تکرارش نمیکردحواستون همیشه به مکالماتتون با همسرتون با ...

کلا زیر آب منو پیش باباش میزنه بابتش میره دستشویی اینم راه می افته پشت دستشویی دستاشو می‌مالد به در میگم نکن دستهات کثیف میشه یه گریه ای میکنه بعد با باباش میگه منو همش اذیت میکنه مامان

میخوام بغلش کنم یا اصلا دهنم باز بشه بیشتر داد میزنه میگه مامان زشت برو یا تو رو نمیخوام برو از این ...

شاید گشنشه یا تشنشه یا دمای اتاقش مناسب نیست واسه اینه نصف شب بیدار میشه گریه ش میگیره 

اخر شب ها قشنگ سیرش کن و بهش اب بده بعد بخوابون 

صبح ها هم نزار تا ظهر بخوابه سعی کن حداکثر تا۹بیدارش کنی و شب ها هم ۱۰دیگه خوابیده باشه  

سه سال بلده جواب بده ازش دلیل گریه شو بپرس اگه دلیلی ندارد و از روی عادته بهش اهمیت نده انگار نمی‌شنوی بهش بگو وقتی گریه می‌کنی من نمیشنوم چی میگی ،اینجوری می‌فهمه با گریه کاری از پیش نمیبره، بهش مسئولیت بده مثلاً اسباب بازی هاشو جمع کنه لباساشو مرتب کنه ، کارهای کوچیک که در حد توانشه، سعی کن ببریدش پارک با همسن های خودش بازی کنه،بیشتر بدخلقی های بچه ها از تنهایه

شاید گشنشه یا تشنشه یا دمای اتاقش مناسب نیست واسه اینه نصف شب بیدار میشه گریه ش میگیره اخر شب ها قشن ...

حواسم هست گشنه و تشنه نباشه وقت خواب هم هیچ وقت روش پتو نمیزاره بکشم کولر هم روشنه کلا تو خواب حرف میزنه یا فکر میکنه باباش رفته سرکار نصفه شب بلند میشه اتاقها رو میخواد بگرده یا هرچیزی روز شده شب باگریه میگه یا اصلا یهو بدون دلیل پاهاشو میکوبه به در و دیوار

تا این 5سالش بشه من دیگه یه روانی شدم یا سکته کردم دیگه 3سال ونیمه من یه شب تا صبح نخوابیدم

شاید گرسنه میشه دختر منم از ۲سالگی تا ۵سالگی ۴صبح بیدار می‌شد بهش غذا میدادم میخوابید

حواسم هست گشنه و تشنه نباشه وقت خواب هم هیچ وقت روش پتو نمیزاره بکشم کولر هم روشنه کلا تو خواب حرف م ...

اهان استرس داره پس 

با استرس میخوابه 

تنها راه حلش بازی کردن باهاشه طوری که اروم و با رویای عروسک هاش بخوابه در طول روز انقدر بخندونش و باهاش بازی کن تا شبو اروم بخوابه 

حواسم هست گشنه و تشنه نباشه وقت خواب هم هیچ وقت روش پتو نمیزاره بکشم کولر هم روشنه کلا تو خواب حرف م ...

احساس میکنم از یه چیزی ترسیده یا نگرانه ، باهاش حرف بزن مثلاً بگو من از پشه میترسم تو چی ؟ببین از چی خیلی ترسیده

جاها رو که میخوام بندازم با گریه و زاری میگه جمع کن یعنی ما 3سال ونیمه هیچ شبی بدون گریه این بچه نخو ...

ببین حالا ممکنه یسریا مخالف باشن ولی چون دیدم ب چشم گاهی نباید زیاد تحویل گرفت یسری چیزاشونو.‌ قاطعیت میخپاد ی مقدار صبر و بی توجهی 

parasoo1989@