خانمها دخترم 3سال ونیمشه همش گریه میکنه بخصوص شبها که ده باز بیدار میشه وگریه میکنه جدیدا هم باباش به مکافات میره سرکار ازبس گریه میکنه به عوق زدن می افته همش هم بهم میگه زشت زشت برو از این خونه میدونم بچست نمیفهمه اما واقعا دلم میشکنه چیکار کنم آنقدر گریه نکنه
عزیزم شما مادری تکنیک ها رو یاد بگیر حالت بهتر شه امنه روستایی دنبال کنمن پسرم خیلی بد قلق اما خودم ...
باباش چند روز رفته بود مسافرت اصلا شبها هم بلند نمیشد تازه بلندش میکردم بره دستشویی با آرامش بلند میشد اما وقتی شوهرم هست اصلا من نمیتونم بااین بچه حرف بزنم یه جور دیگه میشه به شوهرم گفتم نبودی خیلی خوب بود باهام گفت از ترسش بوده
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
این جمله رو احتمالا از یه جا شنیدهوگرنه انقدر تکرارش نمیکردحواستون همیشه به مکالماتتون با همسرتون با ...
کلا زیر آب منو پیش باباش میزنه بابتش میره دستشویی اینم راه می افته پشت دستشویی دستاشو میمالد به در میگم نکن دستهات کثیف میشه یه گریه ای میکنه بعد با باباش میگه منو همش اذیت میکنه مامان
سه سال بلده جواب بده ازش دلیل گریه شو بپرس اگه دلیلی ندارد و از روی عادته بهش اهمیت نده انگار نمیشنوی بهش بگو وقتی گریه میکنی من نمیشنوم چی میگی ،اینجوری میفهمه با گریه کاری از پیش نمیبره، بهش مسئولیت بده مثلاً اسباب بازی هاشو جمع کنه لباساشو مرتب کنه ، کارهای کوچیک که در حد توانشه، سعی کن ببریدش پارک با همسن های خودش بازی کنه،بیشتر بدخلقی های بچه ها از تنهایه
شاید گشنشه یا تشنشه یا دمای اتاقش مناسب نیست واسه اینه نصف شب بیدار میشه گریه ش میگیره اخر شب ها قشن ...
حواسم هست گشنه و تشنه نباشه وقت خواب هم هیچ وقت روش پتو نمیزاره بکشم کولر هم روشنه کلا تو خواب حرف میزنه یا فکر میکنه باباش رفته سرکار نصفه شب بلند میشه اتاقها رو میخواد بگرده یا هرچیزی روز شده شب باگریه میگه یا اصلا یهو بدون دلیل پاهاشو میکوبه به در و دیوار