2777
2789
چجوری از فتا پیگیری کنم زنگ بزنم ۱۱۰؟

برای تماس با پلیس فتا و ثبت گزارش جرم سایبری، با شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ تماس بگیرید؛ این شماره به صورت ۲۴ ساعته فعال است و می‌توانید جرایمی مانند کلاهبرداری، هک و مزاحمت آنلاین را گزارش دهید [1، 3]. همچنین می‌توانید از طریق مراجعه به وب‌سایت رسمی پلیس فتا به آدرس cyberpolice.ir (یا همان csirc.cyberpolice.ir) نسبت به ثبت شکایت اقدام کنید [2، 11].

یاد من در هر جایی زیباس...خدا❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تماس با شماره تلفن پلیس فتا رایگان است و خدمات مشاوره‌ای نیز به صورت رایگان ارائه می‌شود.

اگرچه امکان گزارش ناشناس وجود دارد، ارائه اطلاعات دقیق‌تر به تسریع روند رسیدگی کمک می‌کند.

پلیس فتا به جرایم سایبری رسیدگی می‌کند و در صورت بروز هرگونه مشکل در فضای آنلاین، می‌توانید با این نهاد تماس بگیرید [3، 11].

یاد من در هر جایی زیباس...خدا❤
تماس با شماره تلفن پلیس فتا رایگان است و خدمات مشاوره‌ای نیز به صورت رایگان ارائه می‌شود.اگرچه امکان ...

توروخدا این واقعی و معتبره زنگ بزنم؟؟خانوادمو باخیر نمیکنن؟