2777
2789
پدر مادرت باید تهدیدش کنن بگن اگه فیلمو پاک نکنی میریم فتا شکایت بعدم کلا با این زندایی قطع رابطه کن ...

دیگ یچیزی شد ک تا ابد قطع رابطه کنم

بنظرت ۱۱۰ زنگ بزنم بگم خانوادم درجریان‌نیستن اگ بفهمن خیلی واسم بد میشه کمکم کنید فایده داره؟

اگ داییای دیگم بفهمن مادر و دخترو اتیش میزنن ولی نمیخوام جریان ادامه پیدا کنه

خب بهشون بگو قبل شما اومد خواستگاری اگه طرف مقابلت بخوادتت درک کنه کنار میاد

یاد من در هر جایی زیباس...خدا❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

توهم تهدید کن بگو من که ابروم رفته وقید همه چیز میزنم ولی به پلیس فتا میگم تهدیدم کردین عکسام پخش کردین نمیذارم یه اب خوش از گلوتون بره پایین. 

حالا انتخاب باخودتونه یا اونا رو پاک میکنید یا قید ابرو وهمه چیز میزنم شکایتتون میکنم تمام پیامهای تهدیدتونم دارم 

بترسونشون

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال بچه دومم باردار بشم شوهرم راضی بشه😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

راه دیگه ای نداری ! با یکی از داییهات که منطقی تر و راحت تر صحبت کن شاید کاری بکنه ، شهر کوچک بین همون پلیس هم آشنا پیدا بشه یک دردسر جدید برات 🤦 کلا باید مسئله رو درون خانواده حل کنی 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

اگه با پسر فامیلتون در ارتباطی بگو خاسگار بوده و زنداییت پیدا کرده همراهتم اومده ولی الان میخاد قضیه رو جور دیگه ای نشون بده از زبون خودت بشنوه بهتره

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺

خب پس ب یکی از دایی هات حتما بگو 

واینکه تهدید کردن اینا پخش کردن کلا جرم محسوب میشه پلیس فتا در جریان بزاری بهتره ک

یاد من در هر جایی زیباس...خدا❤
بنظرت زنگ بزنم ۱۱۰ فایده داره

نه فعلا تهدیدشون کن .فک نکنن ترسیدی .بگو هرغلطی میخواین بکنید هرکیم بگه میگم واسه خواستگاری بوده میخواستیم اشنا بشیم اگه کاری میخواستم بکنم که فامیل نمیبردم

بعدم دختر تو چقدر ساده ای اخه ادم این چیزا رو میره به فامیل میگه..

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال بچه دومم باردار بشم شوهرم راضی بشه😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.