2777
2789

من چندسال با یه عوضی بودم ک خیانت کرد الان ۷ ماهه جداشدیم هیچ خبریم ازش ندارم خانوادم میدونستن من با اینم البته ن اینکه موافق باشن!همیشه جنگ داشتن میگفتن این بدرد نمیخوره تمونش کن یه روز خر شدم رو زدم ب دخترداییم و مامانش ک کمکم کنن اینام منو بردن سرقرار حتی خودشونم باهامون بودن الان دخترداییم میخواست یکاری کنه اسم منو بد کنه من ب مامانم گفتم مامانمم بخدا خیلی اروم‌پیام داده بهش گفته عمه ابروی تو ابروی دختر منم هست شما باهم باید مث خواهر باشین این چ کاریه کردی و.... دیدیم مامانش فورااا زنگ زد هرچی میدونست ریخت رو اب ک اره دخترت رفته سرقرار خبر داشتی و کلی فحش به مامانم داد... مامان منم یه زن ارومه بی شیله پیله اصلا جوابشو نداد حتی از پشت ازم فیلمم‌گرفتن فرستادن واسه مامانم وقتی داشتم میرقتم سرقرار مامان بابامم دیدن ولی نزاشتم درس ببین فورا پاک کردم واسه همین باورشون نشده بچه ها ت فیلم همه چی واضحه صدام و حرف زدنمون ک قراره کجا برم و..... اینا خیلی از خدا بی خبرن من توی شهر کوچیک زندگی میکنم ک بشدت این چیزارو بد میدونن بابام خیلی معروفه ت شهرمون اگه بفهمه دق میکنه اگ فامیلام بدونن خودمو خانوادم تا ابد بی ابرو میشیم تورو قران فکر کنید منم خواهرتونم بگین چیکار کنم این فیلما ار گوشیش پاک شه پلیس فتاهم من نمیتونم برم تنهایی شرایطشو ندارم تلفنی میتونم ولی حضوری نه تلفنی ام پیگیری نمیکنن حتی حضوریم تا پیگیری کنن اینا فیلمارو فرستادن واسه همه فامیل(چون قراره با پسر یکی از فامیلامون ازدواج کنم اینطوری کردن😭😭)توروخدا کمکم کنید زنگ بزنم ب ۱۱۰ فایده ای داره؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.