2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درک میکنم کلی واقعا امپولشه که یه کم شبیه نیش زدن زنبوره ،بعرش که بی حس میشه واقعا متوجه نمیشی ،میای خونه حتما کمپرس یخ بذار رو لپت و بستنی و غذای آبکی بخور 

همون روز بعد از کشیدن وقتی بی حسی بره تازه درد حس میکنی که با استامینوفن و استراحت اوکی میشه

نترس عزیزم ،این همه ادم دندون میکشن ،تو هم یکی 

هیچی نمیشه

ب عنوان یک ترسو من دوبار تا الان عصب کشی و پر کردم اولین بار هم تو 19 سالگیم ینی همین امسال انجام دادم چون خیلی میترسیدم 

اصلا ب هیچ وجه درد نداره خیالت راحت 

فقط برا اینکه از امپول نترسی از اول تا آخر یک چشم بند بنداز برا چشات ک نبینی و ب خودت تلقین کنی ک ترس داره من همیشه همین کارو میکنم 

کشیدن اتفاقا راحت‌ترین کار هست توی دندون دو تا آمپول میزنه امپولش که درد نداره دیگه بعدشم هیچی نمی‌ف ...

نه بازم بستگی به دکترش داره که بلد باشه یا نه 

من مامانم رفت کشید پیشه یه کاربلد انقدررر راحت بود 

نه لپش باد مرد نه سیاه شد نه درد داشت نه خونریزی 

هییییچ 

شوهرم رفت یه درمانگاه ساده طرف انقد ناشی بود کلیییی 

خون از شوهرم رفت بعدم تازه نصفه دندونش مونده بود 

بعدا شوهرم خودش درآورد فک کن چقد ناشی بوده 

چقد تب و لرز کرد بیچاره........ 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
نه بازم بستگی به دکترش داره که بلد باشه یا نه من مامانم رفت کشید پیشه یه کاربلد انقدررر راحت بود نه ...

وای این خیلی بده خیلیییی شما باید شکایت می‌کردید از طرف 

آخه چرا جایی رفت که طرف تازه کار و ناشی بوده 

کار دندون فقط دکتر کار بلد و با تجربه که شناخت باشه فقط

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

وای این خیلی بده خیلیییی شما باید شکایت می‌کردید از طرف آخه چرا جایی رفت که طرف تازه کار و ناشی بوده ...

بخاطر پولش بود دیگه..... 

طفلی پول نداشت به منم چیزی نگفت که کجا میخواد بره 

من کلاس بودم وگرنه نمیزاشتم بره اونجا.... 😔

تازه میتونست دندون شو درست کنه ولی خودش گفت 

براش بکشن که ارزونتر دربیاد ینی اگه من بودم عمرا 

نمیزاشتم همچین کاری با خودش بکنه 🤦‍♀️😔😔

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بخاطر پولش بود دیگه..... طفلی پول نداشت به منم چیزی نگفت که کجا میخواد بره من کلاس بودم وگرنه نمیزاش ...

منم یه دندون خراب داشتم دکتر بهم گفت عصب کشی میخاد به هیچ کس نگفتم و انقدر پشت گوش انداختم که توی ۲۰ سالگی دندون کشیده دارم 

وضع بدیه هعی

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»