2777
2789

دخترم کلاس اوله امسال میخواد بره دوم ولی مشکلش اینه ک اصلا مشق نمی نویسه همه راهارو امتحان کردم ولی فایده نداره مدیره بهم گفت تو ب عنوان مادر باید تو خونت قانون بذاری نمینویسه ینی چی و .. کلی سنگ رو یخم کرد میگه بچه من حتی تو تابستون هم روزی دو ساعت مشق مینویسه و تمرین میکنه و فلان حالا بچه رو آوردم خونه براش تمرین نوشتم یه صفحه نوشت زود خسته شد اونم فقط حروف الفبا رو گفتم از اول باهاش کار کنم نمینویسه چیکار کنم بخدا دیگ روانی شدم نمیدونم چیکار کنم نمیدونمممممممم تورو خدا یکی ب داد برسه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاک تو سر تمام مدیرا دوازده سال درس خوندم دائم ازشون توهین شنیدم

ب بچه ک هیچ دیگ ب پدر مادرا هم توهین میکنن میگم معلم خوب یادش نداده میگه ن تقصیر تو و باباشه وگرنه چرا بقیه بچه ها این مشکل و ندارن

خب ننویس بذار همین جوری بره معلم جلو بقیه دعواض میکنه خجالت میکشه جلو دوستاش دیگه خودش دفعه ی بد با کله مینویسه

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال بچه دومم باردار بشم شوهرم راضی بشه😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

بله بعضی بچه ها سخت آن دیگه عزیزم باید براش جایزه تعیین کنی مثلا دو خط یه پنس یل تل که دوست داره یا لاک هی خط هارو اضافه کنی یا خودتم بنویسی بگی مسابقه بذاریم یه راهی بر اساس شناختت از دخترت باید امتحان کنی دوست داره بره پارک خوراکی دوست داره یا هز چی که خوشش میاد بشه جایزه یا باهاش بازی راه بندازی که عادت کنه

کاش بدبختی ها یه روز سراغم نیان  
بخاطر اون عوضی کلی ب بچم پرخاش کردم ک چرا نمینویسی دیدی مدیر چی گفت گفت بچتو ببر یه مدرسه دیگه😔😔😔 ...

نباید حرف مدیر رو بهش میگفتی و سرکوفت میزدی

براش جایزه تعیین کن

مدام تشویقش کن، اعتماد به نفسشو بالا ببر

بعدشم یک صفحه زیاده، با حجم کم تری شروع کن 

حالا مدیر خودش مثلا چه عنیه که از حرفش ناراحت شدی .یه مشت مفتخورن که هفته ای ۵ روز به بهونه سرما و گرما و آلودگی هوا برق و گاز داره مدرسه ها تعطیل میشه اون هفته ای دو روز هم که میرن سر کلاس زورشون میاد کار انجام بدن