2777
2789

هی هربار میخوام ولی نمیشه

دوبار دادگاه رفتیم ولی هی بخاطر بچم برگشتم

ولی الان واقعا نمیتونم.خیلی بد دهنه منم ازش یاد گرفتم خیلی خراب شدم الان گفت حروم. زاده گفتم اوکی کی تورو حلال زاییده فعلا خفه شده هنگ کرده

گفتم حق طلاق ک بامنه ازکتک زدنت نمیترسم مهریه ندارم ولی دیه رو میگیرم بجاش.

یام که یکی از رفیقای مایه دارتومعرفی کن خوشم بیاد ازش میزیم محضرطلاق سن و زن داشته باشه یانه هم مهم نیست.

خیلی ازدستش عصبانییییی ام

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

متاسفم برات به زندگی یکی دیگه چکار داری

نگفته میشناسم از حرصس گفته معرفی کن 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه 

اصل داستانو ول کردی ب چیا چسبیدی اخهمتاسف براخودت باش فعلا ببینم چیکارمیکنم😒

خودت که دیدی چقدر روت تاثیر داره که بخودت اجازه دادی همچین حرفیو بزنی من جات باشم طلاق میگیرم یک ماهم تنها میمونم تویه خونه تا عادتاش از سرم بیفته البته اگخ واقعا خدایی نکرده همچبن فکدایی نداری

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 
میدونم ولی حتی فکر کردن بهشم در شان یه خانم نیست حتی برای دعوا

بلی درسته 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه 

🤦🏻‍♀️ روتون به روی همدیگه باز شده دیگه ، خب شوهرت چشههه

هرکاری میکنه احمق بعد انتطار داره بروش بخندم قیافه میگیرم سگ میشه شروع میکنه.

گفتم بچه روببرمهد دیگه خونه ای انگار به اقا چی گفتم برگشته میگ به من چه منو درک نمیکنی از۴صب بیدارم

حالا واسه چی بیداره؟پاشده فیلم دیده تا خودصب

بعدبچه گفت بابام نمیبره پس نمیرم.

منم دیگ کاریشون نداشتم هی اومد یا بالشت زد توصورتم یا با اسباب بازی بچه مثلا ب شوخی اومد بزنه ولی خورد زیرچشمم میسوزه الان.یهوبچه موقع ناهارپاشدازخونه رفت پیش دوستش

منم عصبییی ک چرا رفتی یدونه زدم پشتش شوهرمم شروع کرد ب بددهنی

این حرفارو میزنی خودتو کوچیک میکنی فقط بخصوص قسمت آخر

مهم نیست ارزشی ندارم تو این خونه ک باحرفام کوچیک شم

وقتی میگ جمع کن برو یا جنازتو میندازم بیرون باید جوابشو بدم دیگه

هرکاری میکنه احمق بعد انتطار داره بروش بخندم قیافه میگیرم سگ میشه شروع میکنه.گفتم بچه روببرمهد دیگه ...

حرصتونو رو بچه خالی نکنید حداقل ، گناه داره نیازی نیست توام مثل اون رفتار کنی که شما کوتاه بیا بی اعتنایی کن شوهر منم خیلیییی بد دهنه ینی هر چی از ذهنت میگذره به خودم و خانوادم گفته ولی من بچه ندارم 

این حرفارو میزنی خودتو کوچیک میکنی فقط بخصوص قسمت آخر

مادرشوهر بدبختم

۴۰ساله داره پدرشوهرمو تحمل میکنه اون جرعت نداره حرفی بزنه ینی سگ اون زندگیو تحمل نمیکنه ک مادرشوهرم داره میکنه.

لباساش واس عهدبوق کهنه بقیه.اگ بچه هاش بخرن که هیچ نخرن همونارو میپوشه.

جلو کوچیک و بزرگم کتک خورده و هیچی نگفته فحش میشنوه هیچی نمیگه. بدتر شوهره دور برداشته نمیزاره این نفس بکشه

حتی پول شارژشم زنگ میزنه دزدکی ازشوهرم میگیره

حرصتونو رو بچه خالی نکنید حداقل ، گناه داره نیازی نیست توام مثل اون رفتار کنی که شما کوتاه بیا بی اع ...

خداروشکر که بچه نداری.

چون ادم بد دهن جلوبچه یچیزایی میگ بچه یاد میگیره دوروز دیگه ازدهن بچه میشنوه میگه تربیت توعه دیگه