2777
2789

قطعا پزشکی

پزشکی یه دنیای دیگه‌س یه علم دیگه‌س

پردیس هم باشی چه بهتر

ببین دندون درسته زودتر به درامد میرسی و درامدش تو همون مقطع عمومی هم خوبه اما به شدت فرسایش داره و معمولا عمر کاریش برای خانم ها کوتاهه

یعنی مثلا فک کن تو ده پونزده سال کار میکنی همه‌ش در باید بدی سرمایه چون بعدا نمیتونی چندان کار کنی حالا باز فرسایش اطفال کمتره

عروس خالم از 26 سالگی که طرح رفت،بعد طرح هم یه چهار سالی کلینیک کار کرد بعد مطب زد.اما تو فک کن از موقعی که کلینیک میرفت تا الان که مطب خودش هم داره هفته ای سه روز بیشتر کار نمیکرد،الان38,39 سالش دچار فرسایش شده با اینکه از همون موقع که قبول شده بود ورزش هم میکرد الان یه مدت کلا مطب نمیره

اما پزشکی اکثر تخصص هاش فرسایش ندارن یکم رشته هایی مثل جراحی عمومی و ارتوپد سخته که خیلیا اصلا علاقه ندارن اما خب درامد فوق العاده بالایی هم دارن

بله عزیزم خوابگاه میدههزینه اش زیاد نیست نگران نباش فکر کنم ماهی ۱ تومن باشه همین حدودا

منم دقیقا ببین این دو تا انتخاب موندم

ولی من تعهدی دندون رو میزنم

چون دارم فکر میکنم کشش یه آزمون دیگه سخت از کنکور رو ندارم

و اینکه توی تایم تعهدی دندون فقط میری مطب و میای

ولی برای قبولی تخصص های به درد بخور آدم نصف میشههه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حین تعهد میشه کلینیک زد ولی من شهر دیگه نمیتونم چون خانوادم مرکز استان هستن فقط اونجارو همراهی ...

عزیزم درمورد دارو سازی و فیزیوتراپی نظرتون چی هست؟

و اینکه راست میگن درسهای دندون خیلی سبک تر از پزشکی و داروسازیه؟

دوستان کاربر ۵ ساله هستم ❤️

قطعا پزشکیپزشکی یه دنیای دیگه‌س یه علم دیگه‌سپردیس هم باشی چه بهترببین دندون درسته زودتر به درامد می ...

مرسی عزیزم بابت راهنمایی تون😍

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

عزیزم درمورد دارو سازی و فیزیوتراپی نظرتون چی هست؟و اینکه راست میگن درسهای دندون خیلی سبک تر از پزشک ...

من خودم بهشون علاقه ای ندارم وگرنه دارو اگر داروخانه بقیه کار کنی ماهی ۵۰ و داروخانه خودت باشه تا۱۰۰ هم میشه درآمد داشت...فیزیو هم که میگن خوبه

بله درس های دندون راحت تره اما پزشکی سخت ولی جذابه و متنوع ولی دارو بشدت درس های سخت و حفظی و خشکی داره

من خودم بهشون علاقه ای ندارم وگرنه دارو اگر داروخانه بقیه کار کنی ماهی ۵۰ و داروخانه خودت باشه تا۱۰۰ ...

ممنونم عزیزم

میتونم بپرسم ترازتون چند بود؟

و برای فیزیک کی رو پیشنهاد میکنید؟

برای زیست هم من دارم با فرهمند میبینم ولی میگم عظیمی بهتر نیست؟جلسات فرهمند زیادند

دوستان کاربر ۵ ساله هستم ❤️

ممنونم عزیزممیتونم بپرسم ترازتون چند بود؟و برای فیزیک کی رو پیشنهاد میکنید؟برای زیست هم من دارم با ف ...

عزیزم تراز نیومده احتمال زیاد ۹۳۰۰و خورده ای اینا...من فیزیک فیلم ندیدم...زیست هم کامل با معلمی پیش نرفتم فقط مباحث مشکل رو با فرهمند دیدم اما حنیف هم خوبه دوستم با کاموا حنیف ۷۰ زد...با هرکدوم راحت‌تری و وقتت رو الکی نمیگیره پیش برو و خودت رو چند منبعی نکن یک مسیر رو ادامه بده

موفق باشید ان شااللهکاموا با سالیانه فرق داره؟

مرسی عزیزم همچنین 

آره خیلی کوتاه تره ولی اگر خودت از قبل تسلط نداری به نظرم خوب نیست

منم دقیقا ببین این دو تا انتخاب موندمولی من تعهدی دندون رو میزنمچون دارم فکر میکنم کشش یه آزمون دیگه ...

نه عزیزم این طورا هم نیست چقدر واقعا بزرگش کردن😂۵ ماه خوب بخونی قبولی...

در ضمن دانشجو های پزشکی اصلا درست درس نمی خونن من دختر عموم اینترن هست باشگاه می رفت کلاس موسیقی هم می رفت داداشمم چشم ۵ ماه خوب خوند قبول شد

شما برای تجهیز یه مطب دندانپزشکی ۳۱ ۳۲ سالت هست توو سطح شهر بری یه تحقیق کنی همه همین سن رو دارن واقعا چون گرونه دختر عموم ۳۲ سالگی تونست مطب خودش بزنه... 

الان حتی شهر های خیلی محروم هم دارن تجهیز می کنن برای تعهدی های پزشکی و دندون واقعا ریسکه با حقوق کارمندی بری اونجا ها کار کنی...

کارگاه های گرامی همون طور که خیلی ها درجریان هستن کاربری های جدید یه مدت نظرات و تاپیک هاشون با عنوان مطلب شما به زودی منتشر میشه مواجه میشد و یه مدتی هست درست شده از کاربری دختر عموم با kimia7983 استفاده کردم همون لحظه هم تاپیک زدم که یکی هستن و...اونجا هم حتی دختر عموم نوشت دو تا کاربری استفاده می کنن.طبیعی هست که تاپیک ها مشابه بشه برخیشون و اشتباه گرفته بشه...

من خودم بهشون علاقه ای ندارم وگرنه دارو اگر داروخانه بقیه کار کنی ماهی ۵۰ و داروخانه خودت باشه تا۱۰۰ ...

عزیزم ببین من راجب تمام رشته ها اطلاعات دقیق دارم...من دارو رو خیلی دوس دارم انقدر که شاید یعد عمومی دوباره کنکور بدم برای دارو...

اما الان داروسازا خیلی سخت بهشون کشیک میدن برای داروخونه ها که مسئول فنی وایسی...

من بهت گفتم دختر عموم دندانپزشک هست

دختر داییم چشم پزشک هست

دوست داداشم متخصص لثه هست 

دوست خودمم داروسازی تموم کرده تقریبا ۲ سالی میشه

توو این مدت انقدر آیدی اینارو دادم به بچه ها فکر کنم بیچاره ها کل ایران دیگه آیدیشون دارن🤣🤣🤣🤣🤣

در مورد تعهدی در حال حاضر با توجه به حرفی که دختر عموم زد محروم ترین جاها رو دارن تجهیز می کنن تا تعهدی ها برن اونجا کار کنن اینکه بعضیا میگن نه نهایتا دندون تعهدی می فرستنت آبادان چون جاهای محروم تجهیزات دندون ندارن کاملا تفکر اشتباهی هست‌

کلا تعهدی زدن اشتباهه...بازم هر طور صلاحه

کارگاه های گرامی همون طور که خیلی ها درجریان هستن کاربری های جدید یه مدت نظرات و تاپیک هاشون با عنوان مطلب شما به زودی منتشر میشه مواجه میشد و یه مدتی هست درست شده از کاربری دختر عموم با kimia7983 استفاده کردم همون لحظه هم تاپیک زدم که یکی هستن و...اونجا هم حتی دختر عموم نوشت دو تا کاربری استفاده می کنن.طبیعی هست که تاپیک ها مشابه بشه برخیشون و اشتباه گرفته بشه...

عزیزم ببین من راجب تمام رشته ها اطلاعات دقیق دارم...من دارو رو خیلی دوس دارم انقدر که شاید یعد عمومی ...

مرسی عزیزم ❤️نه دیگه باهاتون صحبت کردم منصرف شدم از دندون تعهدی

فقط الان که میخوام پزشکی پردیس بزنم رتبه ها که اومد اگر تونستم شیراز هم بزنم...میتونم ازتون مشورت بگیرم؟🥺خیلی ترسوندن من رو که به پردیس ها خوابگاه نمیدن و ماهی ۴تومن باید پول خوابگاه بدم تازه طبق پارسال😥

عزیزم ببین من راجب تمام رشته ها اطلاعات دقیق دارم...من دارو رو خیلی دوس دارم انقدر که شاید یعد عمومی ...

اهههه🙈ایشالا دارو یک دانشگاه خفن قبول بشید و همیشه از خودتون راضی باشید عزیزدلم❤️😍😘