2777
2789

ببخشید شما میدونین شهریه پردیسا امسال چنده؟

ب تازگی ی لیست منتشر کرده پردیس دانشگاه شهید بهشتی واسه پزشکی امسالش ک گفته ورودیای ۴۰۴ پردیس پزشکیش باید سالانه ۱۶۰ میلیون پرداخت کنن.یعنی هزینه ی پزشکی پردیس بقیه ی شهرها مثل اصفهان هم همینقدره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید شما میدونین شهریه پردیسا امسال چنده؟ب تازگی ی لیست منتشر کرده پردیس دانشگاه شهید بهشتی واسه پ ...

سلام عزیزم منم دیدمش پرسیدم میگن شاید کمی کمتر از تهران و بهشتی باشه ولی خیلی نه😥

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

سلام عزیزم منم دیدمش پرسیدم میگن شاید کمی کمتر از تهران و بهشتی باشه ولی خیلی نه😥

سلام.اینقد ک خیلیییی زیاده😕

واقعا کی میتونه همچین هزینه های زیادی بده؟من خیلی گشتم گویا هزینه پزشکی پردیس دانشگاهای تیپ یک مث اصفهان و مشهد و اینا بین ۲۵ تا ۳۵ میلیون بوده سال قبل

البته هرسال هم ۱۵ تا ۲۰ درصد میره رو هزینه ی شهریه ها.کمرشکنه اینجوری😭😭😭

من باخودم میگفتم اگ فوقش تا ۴۰ ۵۰ تومن هر ترم باشه یجوری ادم جورش میکنه ولی در این حد دیگ خیلی زیاده

سلام.اینقد ک خیلیییی زیاده😕واقعا کی میتونه همچین هزینه های زیادی بده؟من خیلی گشتم گویا هزینه پزشکی ...

متاسفانه نمیدونم چجور حساب میکنن😐فقط میخوان تعهدی ها رو پر کنن

متاسفانه نمیدونم چجور حساب میکنن😐فقط میخوان تعهدی ها رو پر کنن

فک نمیکنم فقط بخاطر پر کردن تعهدی ها باشه.این فقط ظاهر قضیست.خیلی چیزا هست که ماها اصلا نمیدونیم چرا اتفاق افتادن

مثل همین ک اول گفتن امسال نزدیک ۱۶ هزار پزشک میگیریم بعد یهو شد ۱۲ هزار نفر 

بنظر من ک افزایش شهریه ها بخاطر جیب خودشونه ک پرش کنن.از جاهای دیگ پول کم اوردن میخوان با شهریه پرداز و ازادا جبرانش کنن.بخاطر همینم هست ک اینقدر دانشجو خارجی میگیرن

میگن حتی یسری دانشگاها پر از عراقی و ترکیه ای و نیجریه ای و دانشجو از کشورای دیگ شده

خب پول خوب میدن دیگ.بخاطر همینم شهریه هارو میبرن بالا و ظرفیت شهریه پردازا رو افزایش میدن

افزایش شهریه ها واقعا فاجعه بوده یکی دوسال اخیر

من یکی از دوستام ورودی ۴۰۱ بهمن ماه دانشگاه ازاد پزشکی بود

میگفت ک من حدود ۲۴ ۲۵ تومن و اینا شهریه میدم ولی اونایی ک ورودیای بعد از من هستن ۹۷ میلیون تومن فقط شهریه ثابتشونه

اومدن بهشون گفتن ما شهریه رو نصف میگیریم ازتون ولی بجاش تعهد خدمت دارین

افزایش شهریه ها واقعا فاجعه بوده یکی دوسال اخیرمن یکی از دوستام ورودی ۴۰۱ بهمن ماه دانشگاه ازاد پزشک ...

🥺💔هعی چی بگم از این اوضاع😭 اون همه بخونی بعدش هم اینجور

من پزشکی می خونمتعهدی اصلا خوب نیست.پزشکی پردیس از روزانه هم بهتره

سلام عزیزم خوبی؟ببخشید من دوباره مزاحم شدم😥شما اطلاع دارید که شیراز به دانشجو های پردیس همراه با روزانه ها خوابگاه میده یا نه؟و اینکه هزینه خوابگاه برای پردیس ها چطوره؟

سلام عزیزم خوبی؟ببخشید من دوباره مزاحم شدم😥شما اطلاع دارید که شیراز به دانشجو های پردیس همراه با رو ...

بله عزیزم خوابگاه میده

هزینه اش زیاد نیست نگران نباش فکر کنم ماهی ۱ تومن باشه همین حدودا 

کارگاه های گرامی همون طور که خیلی ها درجریان هستن کاربری های جدید یه مدت نظرات و تاپیک هاشون با عنوان مطلب شما به زودی منتشر میشه مواجه میشد و یه مدتی هست درست شده از کاربری دختر عموم با kimia7983 استفاده کردم همون لحظه هم تاپیک زدم که یکی هستن و...اونجا هم حتی دختر عموم نوشت دو تا کاربری استفاده می کنن.طبیعی هست که تاپیک ها مشابه بشه برخیشون و اشتباه گرفته بشه...

بله عزیزم خوابگاه میدههزینه اش زیاد نیست نگران نباش فکر کنم ماهی ۱ تومن باشه همین حدودا

وااای دیروز از یکی از گروه دانشگاه تون پرسیدم گفت اصلا با روزانه ها خوابگاه نمیده و یکسری خوابگاه های جداگانه هستن که ماهی لااقل ۴تا۵ به بالاست که جای خوب بگیری ماهی۶...۷ تومن😭کلی استرس گرفتم دیگه گفتم به شما بگم چون خیلی دقیق راهنمایی میکنید😍