2777
2789
نه عزیزم این طورا هم نیست چقدر واقعا بزرگش کردن😂۵ ماه خوب بخونی قبولی...در ضمن دانشجو های پزشکی اصل ...

سال اول قبول شدی 

من شیرازو دوست دارم پزشکیشو😂 احساس میکنم تو ی لول دیگه هست

سال اول قبول شدی من شیرازو دوست دارم پزشکیشو😂 احساس میکنم تو ی لول دیگه هست

نه عزیزم سال دوم یک سال پشت بودم

کارگاه های گرامی همون طور که خیلی ها درجریان هستن کاربری های جدید یه مدت نظرات و تاپیک هاشون با عنوان مطلب شما به زودی منتشر میشه مواجه میشد و یه مدتی هست درست شده از کاربری دختر عموم با kimia7983 استفاده کردم همون لحظه هم تاپیک زدم که یکی هستن و...اونجا هم حتی دختر عموم نوشت دو تا کاربری استفاده می کنن.طبیعی هست که تاپیک ها مشابه بشه برخیشون و اشتباه گرفته بشه...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرسی عزیزم که اینقدر زیبا صحبت میکنی😍خودمم هدفم پزشکی بود البته من قبلا دانشجو پرستاری بودم و قبل ک ...

منم مامانم اصرار داشت برم دندون😅ولی خب راستش می دونستم همیشه چشمم به اون کسی هست که پزشکه و ممکنه حسرت بخورم به خاطر همین نتونستم کنار بیام و زدم پزشکی

گرچه برای منی که کار عملیم افتضاحه و واقعا اعصابم خرد میشه سر کار های ظریف انتخاب خوبی نبوده دندون

من دختر عموم بهم گفت دندانپزشک موفقی نمیشی ‌به خاطر همین دیگه انتخاب اول زدم پزشکی شیراز و همونم قبول شدم

کارگاه های گرامی همون طور که خیلی ها درجریان هستن کاربری های جدید یه مدت نظرات و تاپیک هاشون با عنوان مطلب شما به زودی منتشر میشه مواجه میشد و یه مدتی هست درست شده از کاربری دختر عموم با kimia7983 استفاده کردم همون لحظه هم تاپیک زدم که یکی هستن و...اونجا هم حتی دختر عموم نوشت دو تا کاربری استفاده می کنن.طبیعی هست که تاپیک ها مشابه بشه برخیشون و اشتباه گرفته بشه...

منم مامانم اصرار داشت برم دندون😅ولی خب راستش می دونستم همیشه چشمم به اون کسی هست که پزشکه و ممکنه ح ...

موفق باشی عزیزم😍منم دیگه واقعا میخوام علاقه م رو بزنم یکبار به اشتباه مسیر دیگه رو رفتم دیگه نمیخوام تجربش کنم😔

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

موفق باشی عزیزم😍منم دیگه واقعا میخوام علاقه م رو بزنم یکبار به اشتباه مسیر دیگه رو رفتم دیگه نمیخوا ...

الهی چقدر ظرفیت ها کم شده😔😔😔😔تو که قبولی ان شا الله خیلی دعا می کنم برات💗

الهی چقدر ظرفیت ها کم شده😔😔😔😔تو که قبولی ان شا الله خیلی دعا می کنم برات💗

وااای آره😥فکر نکنم بیارمش🥺انتخاب می‌کنم ببینم چی بشه..گلم میشه درخواست دوستی بدم اونجا یه سوال دارم بپرسم

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

وااای آره😥فکر نکنم بیارمش🥺انتخاب می‌کنم ببینم چی بشه..گلم میشه درخواست دوستی بدم اونجا یه سوال دار ...

اوکیه عزیزم