2777
2789
عنوان

دیگه به هیشکی اعتماد ندارم

43 بازدید | 4 پست

من یدونه تو تل یه چنل مزون آنلاین شاپ خواستم یه چی سفارش بدم ، بعد فروشندش یه دختر مذهبی بود گفتم یکم گرون نمی‌فروشی آخه تو دیجی کالا ترب  قیمتش پایینتره به خدا

بعد من قبلا به مذهبیا اعتماد میکردم و میگفتم اونا آدمای درستین و اینا با اینکه خودم مذهبی نیستم 

و انقد این دختره بد حرف زد اومد مرده و زنده منو فش داد گفتم تو واقعا بهت نمیاد عکست که مظلوم بعد چه حرفایی میزنی مگه چی گفتم تا گفتم بالا چشت ابروعه، سگ 

از همونجا فهمیدم دیگه به هیشکی نمیشه اعتماد کرد قصد اهانت به عقاید ندارم . من به همه عقاید احترام میزارم ولی کاش ریاکاری نبود

واضحه نباید بکسی اعتمادکنی مگه بچه ایی ؟بعضیاتون دوستدارید دیگران گولتون بزنن ؟بدون مدرک و اثبات حرف ...

واقعا میدونم قبلا هم اعتماد نداشتم فقط به مذهبیا داشتم قبلا که از وقتی اینجوری شد دیگه به همونام اعتماد ندارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا میدونم قبلا هم اعتماد نداشتم فقط به مذهبیا داشتم قبلا که از وقتی اینجوری شد دیگه به همونام اعت ...

اختلاسگرا و اقازاده ها هم ادای مذهبی بودن در میوردن که پول مردمو خوردن 

هیچیو بدون تحقیق قبول نکنیم 

نگاه نکن طرف کیه اعتماد نکن تا بهت ثابت بشه 

با زبون‌بازی و ظاهر سازی گول نخور 

کلاهبیردارها و سواستفاده گرها از همین سادگی و‌ظاهر بینی مردم بی عقل  سواستفاده میکنن