2777
2789

پارسال میگفتن هر سال 40

حالا رفتم میگه نامه اومده هر سال 110  ولی هنوز مشخص نیس

آخه این چه وضعشه😭 میخوام کنکور بدم رشته بهتر قبول شم

پارسال اینا 40 میدادن میتونم بدم ولی 110 چجوری؟

واسه شما دانشگاه چقدره؟😭

لطفا پیگیری کنین🥲🥺🥺🥺🥺

چ رشته ای

من فمینیست نیستم من موافق زن سالاری ام . زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای انصراف رزیدنتی روزی ۱ میلیون تقریبا

یعنی هر ماه از تحصیل بگذره میشه ۲۶ میلیون

بازار درست کردن برای خودشون دیگه

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

پرستاری

وای رشتت خوبه!

دنبال چی هستی

اصلا تو فاز جوگیری نرو خواهشا

دوست من هر چی بهش گفتم انصراف نده از دانشگاه

داشت کارای مهاجرتش رو میکرد

گفتم انصراف نده مرخصی بگیر اگر سختته

میگفت ن انصراف میدم بعدش بی دردسر میرم

از اینجا رونده از اونجا مونده شد

لحظه اخر ویزاش ریجکت شد

از اینطرفم ک انصراف داده بود و کلی زحمت که به باد رفت!!!!

جوگیر نشو جدی میگم

و فکر انصراف هم نباش

ببین میتونی بدون انصراف کنکور بدی

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

وای من گفتم امسال کنکور داغون دادم برم یه چیزی بعدا انصراف بدم کنکور سال بعدو شرکت کنم

ازاد بزن 

دولتی نه

اگر میخوای همینطوری یه چی بری

بعدم دختر دلت خوشه

قانون نداره درست کشور ما

یهو سال بعد قانون محرومیت رو هوس کردن باز بذارن

ازاد بزن دولتی نهاگر میخوای همینطوری یه چی بریبعدم دختر دلت خوشهقانون نداره درست کشور مایهو سال بعد ...

ای بابا . برا دولتی باید زیاد هزینه کنم همون نرم بهتره . آخه چه خبره مگه چیکار میکنن 110 میخوان برای انصراف 

ای بابا . برا دولتی باید زیاد هزینه کنم همون نرم بهتره . آخه چه خبره مگه چیکار میکنن 110 میخوان برای ...

ایشون رشتشون پرستاریه

خیلیا جون میکنن پرستاری قبول شن

ببین

عین ازاد شهریه هارو چه بسا دوبل حساب کنه موقع انصراف

بنابراین اگر خواستی بری همینطوری

یه رشته خوب

ازاد برو

هزینه انصرافشم کمتره