2777
2789
عنوان

دوست دارم به خواستگار بگم نه

210 بازدید | 22 پست

10 روز قبل جنگ یه خانومی زنگ زدن واسه پسرشون. قرار شد حضوری بیان منزلمون. انقدر قرار نزاشتن تا جنگ شد و زنگ زدن گفتن الان وقتش نیست. باشه بعد جنگ. بعد جنگ هم ازشون خبری نشد. چند روز پیش همسایه مون که معرف بود گفت بهش پیام دادن گفتن به خاطر محرم و صفر اقدامی نکردن. من به مادرم میگم دیگه اصا نمیخوام بیان. حداقلش این بود که خودشون یه تماس بگیرن بگن به خاطر محرم و صفر نیومدن. بعدم یه خواستگاری ساده توی محرم و صفر چه ایرادی داشت؟ دیگه میتونستن هفته ی پیش زنگ بزنن واسه این هفته قرار بزارن که. نظر شما چیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیز بدی نیست بعضیا این ماه رو سنگین میدونن ولی خب بهتر بود اطلاع میدادن بهتون

تنها در صورتی میتونید منو تحت تاثیر قرار بدید اونم اینه که آدم خوبی باشید✨️ ن داراییتون برام مهمه ن ماشینی که زیر پاتونه !من صرفا برای آدمایی که قلب صافی دارن و قصد و نیتشون پاکه احترام زیادی قائلم🤌🏻❤️

خب شماهم صرفا ی گزینه بودید ک توسط همساتون معرفی شدین پسره ک عاشق شما نبوده بخاطر دیر کردنش بخایید ن ...

وقتی آدم به کسی قول میده باید سر حرفش باشه. اینکه هی پیام میدن ما منصرف نشدیم ولی بعدا میایم چه معنی داره؟

ادم از دیدن خواستگار ضرر نمیکنه تجربه میشه، ولی دنبال دلیل باش گوشه ذهنت، منم تجربه اینجوری دارم بعد هم کلی علافم کردن اخرم فهمیدم اینا واقعا وسواس دارن و نمیتونن اصلا تصمیم بگیرن