2777
2789
عنوان

خانوما خیلی با بچم دعوا میکنم دیگه حوصله اش ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 59 پست
سعی کنید یک وعده مثلا عصرونه بزارید به عهده خودش تا یاد بگیره دعوا رو تموم کنید اون با خاطره بد داره ...

نمیخوره بازم 

این اینکه همه راه رفتم نخورده می‌خوام دق کنم

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم✨️🤍  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نخوره من قاطی میکنم میگم نخور جهنم با من کار داشته باشی کارتو انجام نمبدم دیگه مجبوری چند قاشق غذا م ...

خب از صبح تی وی میگم خاموش 

همه رفتن بیرون ما نرفتیم جریمه اس

باز عین خیالش نیست گرسنه دور میخوره

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم✨️🤍  

خیلی سخته خیلی

ولی میگن شیرینه آخه یه خندش میرزه به همه ی اون سختی والا ما اینطوری شنیدیم

تو زندگیتون تک بعدی نباشید؛ درس بخونید ولی کنارش یه مهارتم یاد بگیرید.کار کنید ولی کنارش حتما سفر هم برید.پس انداز کنید ولی کنارش به استایلتون برسید.رابطه عاشقانه داشته باشید ولی خودتونو وقف نکنید.خانواده‌تون رو دوست داشته باشید ولی از علایقِ خودتون بخاطر احترام به خانواده نگذرید.   یهو به خودتون میایید می‌بینید هیچی ازتون نمونده جزهمون  بُعد از زندگیتون که خودتونو واسش وقف کردین
ببر دکتر آزمایش خون ازش بگیر،اینقد باهاش دعوا نکن روحیه که خراب بشه اشتها براش نمیمونه،بچت خیلی کمبو ...

آزمایش داده سوجذب داره دکتر گفت با تغذیه خوب درست میشه 

خب اشکم در اومد فشار گرفتم تپش قلب گرفتم 

نمیخوره لجباز 

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم✨️🤍  

از وقتی دنیا اومده به قرااااان همینطورماومد دنیا تا یک‌سالگی شیر نمیخورد😐رفلاکس داشت تا دوسالگی خوب ...

حق دارید خسته و کلافه بشید.

بچه منم کولیک و رفلاکس داشت همین الانشم یه کم بی احتیاطی فوری بالا میاره

ولی خب سر غذا خوردن زیاد اذیت نکرد. غذاشو میذارم رو میز خودشم میشینه رو صندلیش و تقریبا میخوره. اخراشو معمولا من میرم بهش میدم. 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

دو سال نیمه چند کیلو پسر من دوازده کیلو!

پسر منم دوازده کیلوعه‌ ولی قدبلنده خیلی زیاد لاغر دیده میشه 

برای شما دیگه لاغریش خیلی زیاده حتما مشکلی هست ببر چکاب بده

صددردصد اشتها نداره که نمیتونه بخوره 

ببرش دکتر حتما

جان عزيزاتون تاپيك سياسي نزنين .نميتونم جلوخودمو بگيرم تعليق ميشم .ديگه سيم كارت ندارم 😭
بخدا مال منم خیلی بدغذاست با هزار شربت و آزمایش کشوندم اینجا

از اینکه پنج سال دارم تلاش میکنم ناامیدم

مادری که ناامید بشه آرزو مرگ می‌کنه 

منم با دارو و تقویتی به اینجا رسوندم

اینقدر لاغر و ضعیفه

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم✨️🤍  

آره عزیزم متوجه ام منتها عوارض دارن .اگه بتونی بچه ایی بیاری پیشش که با هم غذا بخورن بهتره یا غذاهاش ...

این راه ها رفتم عزیزم 

عوارض سوجذب بیشتر تقویتی هاست 

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم✨️🤍  

ببین خواهر این یه مشکلی داره چطور بچه پنج ساله دوازده کیلو

دو سری آزمایش تخصصی دادم

هیچیش نیست خدا رو شکر 

بد غذا و بد اشتها

سوجذب داره دکتر میگه بقیه چیزا خوبن نشون میده از تغذیه فقط 

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم✨️🤍