2777
2789
عنوان

خانوما خیلی با بچم دعوا میکنم دیگه حوصله اش ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 59 پست
بچه من ۸ سالشه تازه یادگرفته خودش بخوره یعنی دیگه محلش ندادم دید گرسنه میمونه خودش مجبور شد بخوره خی ...

کمبود وزن داره بچه من از این جوش میزنم 

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم✨️🤍  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز تنقلات یا کیک یا سیب زمینی سرخ شده میخوره ؟ اگر چند مدل غذا هم دوست داره همونها رو بهش بده تا از این وضع دربیاد مثلا بچه ها ماکارونی پیتزا کباب جوجه کباب دوست دارند دل و قلوه سرخ  کن 

این راه ها رفتم عزیزم عوارض سوجذب بیشتر تقویتی هاست

انشالا قوی باشی و زودی بزرگش کنی

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

پنج سال دوازده کیلو واقعا کمه من بچم سه سال و نیمشه ۱۵کیلوعه بازم لاغر دیده میشه ولی بی تفاوت باش چن ...

منم وزنم کمه کلا از بچگی این طوری بودم سابقه 5 روز بدون غذا ام دارم 

کلا سالمم و بدون هیچ مشکلی و غذا نمیخوام کلا 

✨ ! 𝐃𝐨𝐧'𝐭 𝐖𝐢𝐬𝐡 𝐅𝐨𝐫 𝐢𝐭 ، 𝐖𝐨𝐫𝐤 𝐅𝐨𝐫 𝐢𝐭

کمبود وزن داره بچه من از این جوش میزنم

بچه منم کمبود داره ۲۴ کیلوعه اینقدر از اول لوسش کردم محبت الکی کردم لوس شد خودم غذا میدادم به زور می‌خورد الان خودش میخوره خداروشکر اشتهاش خوب شده

منم وزنم کمه کلا از بچگی این طوری بودم سابقه 5 روز بدون غذا ام دارم کلا سالمم و بدون هیچ مشکلی و غذا ...

البته اینم بگم بی اشتهایی دختر من ارثیه خودمم اینجوری بد غذا بودم یادمه ۱۹ سالم بود ۴۵ کیلو بودم 

بچه منم کمبود داره ۲۴ کیلوعه اینقدر از اول لوسش کردم محبت الکی کردم لوس شد خودم غذا میدادم به زور می ...

یعنی میگید بزارمش به حال خودش خوب میشه 

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم✨️🤍  

البته اینم بگم بی اشتهایی دختر من ارثیه خودمم اینجوری بد غذا بودم یادمه ۱۹ سالم بود ۴۵ کیلو بودم

من خودم بیست سالم بود چهل هفت کیلو بودم🥲🙎🏻‍♀️🤣

الان پنجاه هستم یعنی بزارمش به حال خودش؟

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم✨️🤍  

یعنی میگید بزارمش به حال خودش خوب میشه

اره ببرش  دکتر چکاپ بشه اگه از نظر جسمی مشکلی نداره بزار به حال خودش بالاخره گرسنه میشه میخوره تو این مدت قبل ناهار و شام هیچ تنقلاتی نده بهش درست میشه

اره ببرش دکتر چکاپ بشه اگه از نظر جسمی مشکلی نداره بزار به حال خودش بالاخره گرسنه میشه میخوره تو ای ...

بردم عزیزم آره باید بزارم به حال خودش 

دیگه داشتم روانی میشدم 

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم✨️🤍