2777
2789

بابام سکته کرد بیماری گرفت 

ناشکری نمیکنم

ولی تا یه سنی خیلی مهربون و دلسوزمون بود 

الان میبینم با بابای کودکی هام کلی فرق داره 

بداخلاق و زودرنج حتی یه مدت دست بزن 

خداروشکر بازم ولی

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰

درگیری شدید پدرو مادرم رو از بچگی شاهد بودم 

کل کودکیم تباه شد 

یه خاطره بستنی خوردن و شهر بازی رفتن ندارم من .

الان هم که نبود شریک عاطفی

دلم یکم خوشی میخواد 

مثل بقیه مردم  .مثل همونایی که با عشقشون ازدواج کردن و به بی عرضگی بقیه میخندن 

از سوز و ساز و حسرت و از داغِ دل پُرم محزونتر از کمانچه کیهان کلهرم//🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلاتت چیه عزیزم از بچگی تا الان

از بچگی پدر پ مادرم من و نخواستن ۱۳سالگی شوهرم دادن بعدش شوهرم گفت من و نمیخواد بعدش پدر و مادرم فوت شدن خواهر برادرام فهمیدم من و نمیخوام احساس میکنم بچه هامم بزرگ بشن من و نخوان 

الهی عزیزم نه این چه حرفیه بچه هاتون حتما شما رو خیلی دوست دارن

نه با گذشته درخشانی که داشتم هیچ امیدی به آینده درخشان ندارم آنقدر از زمین و زمان کشیدم که شده درس زندگی ولی نمیدونم کجاش و تجدید شدم هی بدبختی ها مرور میشه اگه امتحان الهیه چرا تموم نمیشه به خدا بریدم هر دردی که به ذهنت بیاد کشیدم تا دم مرگم رفتم ولی شانس نداشتم باز برگشتم فقط از یک چیز خیالم راحته وقتی مردم دیگه نیازی ندارم کسی من و حلال کنه خدارو شکر جوری بزرگ شدم که تاحالا به هیچ کس صدمه نزدم