2777
2789
عنوان

زد گوشیمو شکوند

464 بازدید | 37 پست

خواهرم 

زد گوشیمو پرت کرد بعد دیدم یکمش شکسته کاورو دراوردم دیدم 

کامللل کلش ترک خورده 

بابامم میگه پول نمیدم درست کنید هرچیتون شکست به من ربطی نداره 

اخه مرض این بچه چیه 😭

همینطوریش باطریش کم بود اینم زد شکوندش

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بکشش مشکلش چیبود

بحث کردیم فقط تازه من با شوخی باهاش حرف زدم

😒

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰

چن سالشه 

تو چن سالته اوو منم خواهرم میاد گوشیو برمی‌داره میگم بزار گوشی رو تو آغوش میگیره تا نتونم ازش بگیرم روش دراز میکشه بعد منم یه آبجی عصبی نمیدونم چیکار کنم ۱۰ سالشه منم ۱۷😂

عجب بچه نفهمی بزن تا جون داره تو سرش

مگه من میتونم بزنمش 

کتک خور و توسری خورشون فقط من بودم