2777
2789

بادمجون شکم پر

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشمزه بنظر میرسه🙂

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

کسی شتیاق نشون نداد ولی میگم😂😂😂😂

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

اول بادمجون ها رو طبق عکس برش بزنید و با حرارت کم دوطرفشو سرخ کنید

بعد مواظب باشید پاره نشه و داخلش دربیارید بریزید تو ظرف دیگه و بهش ادویه جات و گوجه و فلفل دلمه خورد شده اضافه کنید با یه تخم مرغ و یه قاشق پودر سوخاری

بعد موادو حسابی مخلوط کنید و ته تابه نچسب روغن بریزید و حلقه های تو خالی بادمجون رو صاف بذارید توش و داخلش رو از موادی که دارید با قاشق آروم بریزید پر شه و  یه طرفش که سرخ شد برش گردونید طرف دیگه ش هم سرخ شه

و نوش جان کنید❤️

دستت درد نکنه خواهر گلم حتما بگو بنظرم برای مهمون به عنوان غذای دوم عالیه، در ضمن نوش جوونت 🌹❤️

ممنون عزیزم

مزه اش عالیه👍

تاپیک عکس غذاهامو اگه دوست داشتید ببینید دوستان❤️

دستور پخت مرغ شکم پر هم گذاشتم😋

اول بادمجون ها رو طبق عکس برش بزنید و با حرارت کم دوطرفشو سرخ کنیدبعد مواظب باشید پاره نشه و داخلش د ...

🙏🏻🌹

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
به به اسونه پس ..من فکر کردم تو فر پخته شده روش پنیر پیتزا زدی

نه فر نمیخواد خیلی راحته و غذای متفاوتی هست🥰

پوستش هم حسابی پخته و له میشه چون با حرارت کم هست

و با پوست میل کنید عالیه

نوش جونتون🫶