2777
2789

امروز صبح بابام رفت مدرسه نمونه دولتی ثبتنامم کنه مدارک کامل نبوده مدرسه گفته عکس و واکسن و برگ سلامت اینا اوکی کنید بیارید داشته مینوشته مدارک مورد نیازو وسطش بابام گفته چهارشنبه هستید تایید ثبتنام کامل کنید چون پنجشنبه مسافرتیم اینم از سر لج دقیقا گفته چهارشنبه نوبتامون پره شنبه بیایید حالا شنبه ما اصلا باید گرگان باشیم😭قانون اقامتگاهم اینه باید توی همون روز بیایید تاخیر کنید کنسل میشه پولم ارجاع نمیشه حالا ما شنبه صبح بریم ثبت نام کردیم اوکی ۱۴ ساعت راه تا گرگان رو چجوری بریم اخه تازه جدا از ناهار شام صف بنزین😭😭😭خیلی حالم بده جا اینکه سفر باشم باید تو مدرسه باشم تازه باید بشینم دعا دعا کنم تعطیل نشه شنبه😭😖مامانم میگه شنبه زنگ میزنیم الکی میگیم ماشین خراب شده تو ترافیکیم چیزی تاخیر دار میرسیم قبول کنن عصرش حرکت میکنیم🙁

خیلی حالم بد شد واقعا چرا عده ای انقدر عقده این و چشم دیدن خوشی مردمو ندارن اخه

تقصیر بابامم هست پدر بقیه میگه ماموریت کاری دارم عمل دارم بابای من گفته مسافرت اینم از سوزشش انداخته طوری که یا کلا نریم یا با تاخیر بریم🙁

یه باریستای مو فرفری🌱💓پرندگان در قفس به پرندگان آزاد بالای سر خود حسادت میکنند...

همون چهارشنبه برید بس بشینید اونجا بگید ثبت نام کننبگید شنبه شهرستانیم نیستیم

اینطوری اصلا محل مون نمیدن گفتن نوبت داریم که تکمیله باید شنبه بیایید🙁😖

یه باریستای مو فرفری🌱💓پرندگان در قفس به پرندگان آزاد بالای سر خود حسادت میکنند...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه میخوان کوه بکنن برید بگید شنبه نمیتونیم جامونو رزرو کنید بعدا میایم

بابام رفته اینو بهش گفتن برگشته دیگه چی کنیم خدا ازشون نگذره چقدر عقده این اخه که یه سفر تابستونیم رو خانواده زهرمار میکنن یه ۴ تا پرونده نگاه میکنن تایید میکنن میره دیگه مگه چند نفره کلا ۳۰ نفره خبر مرگتون🙁💔

پس همون کارو کنین که مادر میگهبه خودت اضطراب نده حل میشه

بخدا استرس اصلیم اینه که شنبه تعطیل شه دوشنبه باید بریم مدرسه کلا دیگه باید قید یه شهر رو بزنیم ۴ روز رزروه کلا💔🙁