2777
2789
عنوان

نداشتنِ تخت

681 بازدید | 48 پست

ما خونمون کوچیکه ( خصوصا اتاق ها ) بخاطر همین جا نداریم برای گذاشتنِ تخت...

دوست مامانم اومده بود خونمون بعد گوشیش زنگ خورد و خواست صحبت کنه ؛ گف میشه برم توی اتاق تو ؟

گفتم آره حتما 

وقتی حرفش تموم شد اومد بیرون یه نیش خند زد و با کنایه گف آنا جان تو تخت نداری ؟ باورم نمیشه 

مگه کسی هس هنوز رو زمین بخوابه ؟

منم گفتم باورم نمیشه مگه کسی هس هنوز انقدر فاقد شعور باشه ؟ 

من دیدم که آدمی می‌تواند شفای آدمی شود!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا بهش این حرفو زدی؟

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

من هم مدت ها بعد ازدواج تخت نداشتم گلم. ببین تخت کوچیک سفارش بده ۱۴۰ در ۱.۸ که اگر نگاه کنی تشک خوشخوابم هم این سایز هست. من دارم و راضی هستم اما بعضیا می گن سخته برامن که کاملا خوب هست حتی الان که خونه بزرگ رفتیم با همن تخت هستیم و دلمون تخت بزرگتر نمی خواد.