2777
2789

پیام هایی که من نوشتم که اگه یروز کسی که عاشقش بودم بهم پیام داد براش بنویسم و بعد بلاکش کنم 

✨تو قلبمو شکوندی ولی من همون کسی بودم که بعضی روزا باید ساعت ۶ بیدار میشدم ولی بخاطر تو تا ساعت ۵ بیدار میمونم🙂

✨من همون کسی ام که به آدمای اطرافت به فامیلات به لباس هات به ساعت غذا خوردنت به ساعت بیدار شدنت به ساعت باشگاه رفتنتن به مدت زمان حموم کردنت اهمیت می‌داد ، حالا تبریک بهت میگم تو منو از دست دادی 

✨هیچ وقت فکر نمی‌کردم کسی که بهم میگه بزرگترین ترسم اینه تو تنهام بذاری خودش تنهام بذاره🙂

✨تو بهترین ورژن منو هدر دادی حالا از ورژن بیرحمم لذت ببر💝

✨بعد سه ماه فکر میکردم برام عادی شده اما یهو به خودم اومدم دیدم تمام بالشتم خیسه

می‌دونی چی برام برام گرون تموم شد ؟ اون زمانی که تو رفتی سراغ زندگیت و شغل ایندت من نوتیف هامو چک میکردم ببینم بهم پیام ندادی 🙂

عزیزم اون رفته ،بنظرم این طوری خودتو کوچیک میکنی ، بزار فکر کنه رفتنش واسه تو مهم نبوده ، یجوری تظاهر کن که خیلی پیشرفت کردی و سرت به کار خودت گرم بوده ، نه اینکه مدام به فکرش بودی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.