2777
2789

من کاراموز وکالت هستم وبعد از قبولی توی ازمونم به صورت نیمه وقت تو یه دفتر وکالت شاغل شدم  که درامدی نداشت و برای کسب تجربه بود و بعد ازظهرها ها یه شغل دوم که ربطی به تحصیلات و رشته ام نداشت از مهرماه میتونم خودم مستقلا پرونده بگیرم و کارکنم تصمیم گرفتم از شغل دومم اتصراف بدم و وقتم رو بزارم روی مطالعه و کسب مهارت انشاالله مهرماه بتونم موفق عمل کنم و کم نیارم درست بوده تصمیم؟؟

|کاراموز وکالت| حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌" •درپیچ وخم دنیا دریافتم هرچه بالا رفت پایین آمد الا پرچمت حسین جان💚•  [و قسم به صبر،که تو خدای رویداد های محالی🌱🕊]

چون واقعا  خلاء اون مهارت و دانش لازم رو تو خودم احساس کردم و گفتم من اینطوری که هیچی بلد نیستم چطوری میخام کار کنم 

|کاراموز وکالت| حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌" •درپیچ وخم دنیا دریافتم هرچه بالا رفت پایین آمد الا پرچمت حسین جان💚•  [و قسم به صبر،که تو خدای رویداد های محالی🌱🕊]

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله

ممنون عزیزم از نظرتون

چون واقعا خلاء اون مهارت و دانش لازم رو تو خودم احساس کردم و گفتم من اینطوری که هیچی بلد نیستم چطور ...

عزیزم همون سال اول ازمون وکالت قبول شدی؟

کانون بودی یا مرکز؟

دانشگاهت دولتی بود یا ازاد؟

😘Thanks GOD 
عزیزم همون سال اول ازمون وکالت قبول شدی؟کانون بودی یا مرکز؟دانشگاهت دولتی بود یا ازاد؟

بله من تیر ۱۴۰۳ فارغ تحصیل شدم ابان ۱۴۰۳ ازمون دادم قبول شدم

هم کانون قبول شدم هم مرکز اما رفتم کانون

دانشگاهم یه دانشکاه داغون غیرانتفاعی

کاملا درسته

ممنونم عزیزم از نظرتون

بله من تیر ۱۴۰۳ فارغ تحصیل شدم ابان ۱۴۰۳ ازمون دادم قبول شدمهم کانون قبول شدم هم مرکز اما رفتم کانون ...

افرین ، موفق باشی

چقدر برای ازمون وکالت خوندی؟

درسته ک میگن قبولی خیلی سخته؟

😘Thanks GOD 
کار خوبی کردی

ممنونم عزیزم بابت نطرتون

افرین ، موفق باشیچقدر برای ازمون وکالت خوندی؟درسته ک میگن قبولی خیلی سخته؟

به نطرمن نه واقعا سخت نبود اون غولی که ازش ساختن نبود ازمونه دیگه قطعا ابکی وراحت نیست اما من از یه دانشگاه با سطح علمی خیلی پایین بدون مشاور وپشتیبان و ... با یکسال درس خوندن خیلی راحت قبول شدم

به نطرمن نه واقعا سخت نبود اون غولی که ازش ساختن نبود ازمونه دیگه قطعا ابکی وراحت نیست اما من از یه ...

من مهندسی خوندم

میخام در کنار کارم برم پیام نور حقوق بخونم و دفتر بزنم

۳ ساله تمام میکنم

از ازمون وکالت میترسم سخت باشه

چون میگن سخته و کلی باید بخونی

بنظرت تصمیم درستی گرفتم؟؟

😘Thanks GOD 
من مهندسی خوندممیخام در کنار کارم برم پیام نور حقوق بخونم و دفتر بزنم۳ ساله تمام میکنماز ازمون وکالت ...

درست بودن یا نبودن تصمیتون بستگی به روحیاتتون علایقتون و.‌‌ داره خیلی شخصیه

به نظرمن ازمون وکالت سخت نبود یه امتحان مثل بقیه امتحان ها بود و راسته که میگن اون حجم از داوطلب و شرکت کننده ۸۰ درصدشون سیاه لشکرن و محض تجربه و علافی اومدن ازمون بدن من خودم اینو به چشم دیدم 

درست بودن یا نبودن تصمیتون بستگی به روحیاتتون علایقتون و.‌‌ داره خیلی شخصیهبه نظرمن ازمون وکالت سخت ...

اره واقعا

شما با دید باز ازمون دادی احتمالا از همون اول هدفت قبولی وکالت بوده

من الان دیدم با ۱۸ سالگیم خیلی متفاوته و دنبال نتیجه ام

خیلی از دانشجوهای حقوق هدف ندارن و یا واقعا تلاشی نمیکنن

😘Thanks GOD