2777
2789
عنوان

خانومای با سیاست بیاین جاریممم

160 بازدید | 6 پست

میگم من قراره با خانواده شوهرم

مادر شوهرم

جاریم

و خواهر شوهرم تو یه ساختمون زندگی کنیم من ماشین دارم شوهرمم ماشین داره و موتور

داداشش سر کابینت کردن خونه میخاد ماشینش رو بفروشه مطمعنم بعدا هرجا بخان برن ماشین شوهرمو میگیرن

میگن اینا دوتا دارن شوهرمم که موتور هم داره

نمیخام این اتفاق بیفته اصلا چیکار کنم؟

خواهر شوهرم و پدرشوهرمم ماشین دارن 

ولی جاریم اصلا آدم خوبی نیست دوتا بچه هم داره 

همش میخاد منو جلوچشم خانواده شوهرم بد جلوه بده

منم حساسم رو ماشین هم خودم هم شوهرم 

دوست ندارم مدام اعصاب خورد بشه

هرجا بخان برن ماشین بخان

چیکار کنم؟

چی به شوهرم بگم که فک نکنه من بد ذاتم

بالاخره وسیلمونه زحمتش رو کشیدیم

من خودم مجرد بودم کل طلاهام رو فروختم تا چندسالم کار کردم قسط وام دادم 

دعا کنید که با همسرم خوشبخت بشم تازه نامزد کردیم ❤️.    برای خوشبختی من و همسرم صلوات بفرستین 😘

عزیزم ماشین و موتور رو بفروش تبدیل کن به سرمایه و یه زمین باهاش بخر و چند سال بعد از اونجا برو تو خونه خودت 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی محترمانه بهشون بگو وسیله خودمه نمیتونم بدم 

دختر ترک 🥰متولد خورشید🫀✨عشق 🎹 و معشوقه🌧️ گشتم نبود نگرد نیست جز خدا هیچ چیز ارزش پرستیدن ندارد🕋 🫀👑 با خودت رفیق باش و بدون خدا تنها رفیقیه که صلاحتو میخواد🫂🌱بهش توکل کن که او نامحدود برای محدود هاست.😇 هر کس نسخه خودشو میپیچه منم نسخه خودمو. حرفهای منفی و بیهوده برام جالب نیس.تحملم بالا تا یه حدی صبور اما زود عصبانی میشم عجله کار شیطونه صبرصبرصبر🌱از اشتباهام پشیمون نیستم اگر اتفاق نمی‌افتاد من تغییر نمی‌کردم. انتقاد پذیر. حرف زور تو کتم نمیره لجباز در حد لالیگا حرف منطقی حلع .برای حال خوبم تلاش میکنم علایق هامو می پذیرم . تجربه را تجربه کردن خطاست اما حسرت به دل موندن بدتره. راهای زیادی دارم برای قدم گذاشتن برام دعا کنید محتاج دعاهاتونم. دعاتون میکنم و صدق الله الرَبّی و العَتوبُ عِلَیه.

هیچ راهی نداره. یا باید رک و راست بگی من ماشین نمیدم. یا کلا بفروشیش

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

۱- زندگی کردن با قوم شوهر تو یه ساختمان صد در صد غلطه و پشیمون میشی ۲- به مسائل بین همسرت و برادرش کاری نداشته باش  ۳- از همون اول صریح و رک در مورد چیزهایی که برات مهمه تکلیف رو با طرف مقابل روشن کن ۴- اختیار ماشین شما قطعا" دست خودته و حتی دست همسرت هم نیست