2777
2789

بعد ار چند روز سخت و بشدت طاقت فرسا و اتفاقی که افتاده و مراسم عروسیم کنسل شد و نگم‌ چه ها کشیدم🥲🤏🏼

امروز خونه خودمم 

و تصمیم گرفتم بسپارم ب دست سرنوشت و دل بدم به 

حکمت خدا مطمئنم بهتر از اینها رو در آینده واسم کنار

گذاشته ❤️🌱

ساعتی دقیق تر از ساعت خدا نیست 

در روز  و وقت خودش منم بلاخره عروس میشم☺️👰🏻‍♂

پپسس 

پاشدم ی دوش گرفتم 

همسرم راهی کردم بره سرکارش 

ی چای واسه خودم ریختم🧇🫶🏻

خونه رو مرتب کردم 🫧

اسپند اول ماه دود کردم

تخت جمع کردم

🤤و ناهار خوشمزمو گذاشتم

جاتون ☘️

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط اوایل عروسی من که مادرشوهرم‌پایین بود من بالا 

وقت و بی وقت میومد بالا میگف پسرم غسل جنابت کن بیا بریم کارت دارم 

میرف میومد میگف فلانی دعا نوشته براتون تا اخرعمرتون قدر همونمیدونین. دست همو عسل کنین و بزارین دهن همدیگه بازم آدم بدهداید

روزای دیگه میدیم دعا گرفته که اره این دعای محبته باید بزارم داخل بالشت سرتون گذاشتن همانا و شروع دعواها همان

یسری دعا اورد گف باید بریز تو چایی بخدری منم میرختم و میخوردم 

که اخرش زندگیمو بهم ریخت

فقط اوایل عروسی من که مادرشوهرم‌پایین بود من بالا وقت و بی وقت میومد بالا میگف پسرم غسل جنابت کن بیا ...

ای وااای

یارِ   ^^ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ^^           ماه