2777
2789

تعجب نکنین از بی شعوری های عمه ام و دخترش اونقدر می دونم که این واسه ام تحفه ای نبود ولی جوابش رو جوری دادم که قشنگ یاد بگیره چجوری حرف بزنه

من قدم ۱۵۹ هستش اونوقت تمام خانواده ی پدری من زن ها ۱۷۰ ۱۸۰ هستن. مرد ها هم ۱۹۰. پسر عمه ام اومده بود با من دست بده من کلا با مرد ها دست نمیدم و واسه همین عقب رفتم. دختر عمه ام گفتش که حالا که کنار داداشم ایستادی از قدت خجالت کشیدی نه؟ منم اگه مثل تو قدم اندازه یک مکش بود خجالت می کشیدم و اصلا تو جمع نمیومدم.

منم گفتم باز از تو که زرافه هستی بهترم و شعور و شخصیت دارم. من موش باشم خب که چی؟ اگه من موش باشم پس تو زرافه ای 

دهنش رو بست و منم اومدم توی اتاقم نشستم.

خانم هایی که بدون ۱۷۰ و ۱۸۰ هست توهین به شما نبود اتفاقا من قدم کوتاه هستش ولی خدایی خیلی رو اعصابم راه رفتش یک دفعه یک چیزی گفتم وگرنه توهین به ۱۷۰ و ۱۸۰ نبود. 

از نظر شما خوب جوابش رو دادم؟‌ اخه یک نفر بالاخره باید بهش تربیت رو یاد می داد.

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترینش این بود اسلا تو اتاقتم نری اینجوری میگه رفته گریه کنه

به تو فکر کردم دوباره دوباره به تو فکر کردن عجب حالی داره....(:برای همیشه از این سایت رفتم نمون جای قشنگی نیست لذت زندگی کردنو ازت میگیره

چند سالتونه

۱۵ رفتم تو ۱۶

امسال پریود شدم احتمالا دیگه رشد نخواهم داشت

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

خوب گفتیش 

بگو مگه اینه توالتی؟بخوای قد و قیافه بقیه رو نشون بدی؟دختره ی بی فرهنگ

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

بنظرم کمم بوده

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌ لطفاً🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚