2777
2789

همسرم با خانوادش علی الخصوص مادرش مشکل داره مشکلاتشون هم مالیه هم غیر مالی هم تبعیضایی زیادی که بین همسرم و برادرش هست. من هم از اول ازدواجم دلخوری داشتم ولی هیچوقت نخواستم مانع رفت و آمد همسرم با خانوادش بشم همیشه رفتم و اومدم و غر نزدم‌ تا شش ماه اخیر که به درخواست خود همسرم قطع ارتباط کردیم. حالا مادرشوهر عوضیم به شوهرم میگه هر بار نمیای ننه بابای زنتو فحش نیدم چون اون یادت میده در صورتی که خدا میدونه همسرم خودش خواست قطع ارتباط کنیم دلیلشم ناراحتیای خودش بود نه من. من پدر مادرم فوت کردن چرا باید بگه به پدرمادر زنت فحش میدم. بعد انتظار داره چون همسرم نمیره خونش من زنگ بزنم بهش بگن بیا نوه تو ببین عزت و احترامش کنم. شما باشید چه میکنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفت وآمد نمیکنم

میگیرم به یه ورم

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

میگفتی مادرجون من نیستم پسرت خودش نمیخواد بیاد ما رو هم نمیذاره پس اگر فحش دادی به ننه بابای پسر خود ...

بارها بهش گفتم من مانع پسرت نیستم. کارهای خودت باعث شده کار به اینجا برسه. اما اصلا و ابدا آدمی نیست که اشتباهاتشو قبول کنه. کلا میگه من اشتباه نمیکنم

من برادرم فوت شده یکی بهش فوش بده اون طرفو میکشم تو قبر داداشم دفنش میکنم میگم پیشش فوش بده نه پشتش. ...

جیگرم خونه آتیشه. ازش نفرت دارم ولی با اینحال خدا شاهده به جون پسرم دلم نیومد به پدر مادره مادرشوهرم فحش بدم. گفتم اونا که زیر خاکن

بی خیال فحش بده ... مگه به حرف گربه سیاه بارون میاد.. دفع بعد شنیدی بگو هر چقدر دوست داری فحش بده من ...

بخدا من به پدرمادرش دلم نیومد فحش بدم ولی جیگرم میسوزه. انقد آدم پستیه‌ کلا تو زندگیش هیچ خط قرمزی نداره خیلی رذله