2777
2789
عنوان

شما باشید با این مادرشوهر عوضی چه میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 21 پست

همین روند خودتو ادامه بده. اونا هزاریم به پدر مادرت بگند بهشون نمی رسه، اونا بار عمل خودشونو سنگین می کنند و بخاطر فحش و حرف اضافه باید اون دنیا جواب پس بدند. برا پدر مادر تو هیچ فرقی نمی کنه اونا هرچی بگند، پدر مادرت فقط اعمال خودشون براشون تأثیر داره نه حرف مفت بقیه.

همین روند خودتو ادامه بده. دلیل نداره چون اون می خواد تو زنگش بزنی، تو رنگ بزنی که. اونا ممکنه خیلی چیزا بخواند مگه قراره تو خواسته های دیگرانو برآورده کنی؟!!

دقیقا یه خانم سادات مؤمن تو یه روضه که رفتم چند روز پیش همینو داشت می گفت، می گفت هرکی هرچی به امواتتون گفت عین خیالتون نباشه، چون اون برا فحش و حرف اضافش تو اون دنیا عذاب می کشه و اموات شما فقط در برابر اعمال خودشون مسؤولند، نه حرف دیگران. اوکی؟

یه تاپیک خوب دارم بخونش مفیده براتونhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/15071990/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%DA%86%D9%86%D8%AF-%D8%AA%D8%A7-%D9%86%DA%A9%D8%AA%D9%87-%D9%85%D9%81%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D9%88%D9%86-%D8%A8%DA%AF%D9%85?postId=363341396برای درمان افسردگیتون اینو بخونید.https://www.ninisite.com/discussion/topic/3608441/%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%81%D8%B3%D8%B1%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D9%85?page=1  کارهای بدی که دیگران در حقتون میکنن رو به دیگران نگید، چون اونها هم یاد میگیرن باهاتون همونطوری رفتار کنن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اگه بودم میونه داری میکردم تا روابط بهم نخوره و مادر که عزت و احترامش واجبه را قیدشو نزنه یا حداقل با شوهرت حرف بزن بگو رفت و اومدتو با مادرت قطع نکن اما اما چون جای شما نیستم نمیتونم قضاوتت کنم و بگم حق با مادر شوهرته ،اونم کارش اشتباهه که پشت سر پدرت حرف میزنه شوهرتم نماید با مادر قطع رابطه کنه من چون تو خانواده خودم این مشکل هست بدم میاداولاد مادرشو زیر پاش بذاره

همین روند خودتو ادامه بده. اونا هزاریم به پدر مادرت بگند بهشون نمی رسه، اونا بار عمل خودشونو سنگین م ...

گلم همه این حرفاتو قبول دارم ولی بازم شنیدنش خیلی درد داره. ادم جیگرش میسوزه حتی روز اربعین انقد بهم فشار اومد گفتم خدایا یادت باشه چیکارا باهام کرده حلالش نکردما. فقط سپردم به خودت

من اگه بودم میونه داری میکردم تا روابط بهم نخوره و مادر که عزت و احترامش واجبه را قیدشو نزنه یا حداق ...

شوهرم بهش بی احترامی نکرده نه بحثی نه حتی صدا بالابردنی. فقط میگه نمیخوام برم بیام. خسته شدم ازش. به روح و روان شوهرم خیلی آسیب زده. شوهرم الان پیش تراپیست میره شبا وقتی خوابه دندان قروچه میکنه قبلا اینجور نبود این یکسال انقد با اعصابش بازی شده اینجور شده

جیگرم خونه آتیشه. ازش نفرت دارم ولی با اینحال خدا شاهده به جون پسرم دلم نیومد به پدر مادره مادرشوهرم ...

درستش هم همینه عزیزم. اموات چیکار کنن ک الکی فحش بخورن ک چی بشه؟ همون بهتر ک با اون عفریته قهر باشین

شوهرم بهش بی احترامی نکرده نه بحثی نه حتی صدا بالابردنی. فقط میگه نمیخوام برم بیام. خسته شدم ازش. به ...

تبعیض تو همه خانواده ها هست اما کاریش نمیشه کرد پدر مادر ها اخلاقشونو و رفتارشونو تغییر نمیدن ،منم خیلی حساسم که فرق بذارند بینمون اما اخرش فرداش پا میشم میرم دیدن مامانم چون دلم نمیاد نبینمش اما دلخورم هستم ازشون