2777
2789

من 25 سالمه قدم 164 عه وزنم بین 78.5 تا 79 عه آخرین بار که گرفتم 78.73 بودم دور کمرم 85 عه خودم با توجه به این که به هیچ وجه حال و حوصله رژیم رو ندارم(فعالیتم ولی زیاده) خیلی احساس بدی نسبت به خودم ندارم هرچند میدونم از نظر کاغذ و عددی(bmi) یه مقدار اضافه وزن دارم میخواستم بدونم نظر شما چیه به نظرتون باید لاغرکنم؟؟ اینم بگم که من فرم بدنم سیب شکله بخاطر همین دور کمرم 85 عه اگه عادی بودم باید کمتر میبود

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظر من وزنتون زیاده ولی خوب اینم بستگی داره به استخوان بندیتون اگه ظریف باشه این اضافه وزن زیاد به چشم نمیاد

خیلی دیر متوجه می‌شویم ک دوستان زیادی نداریم فقط آدمای زیادی رو میشناسیم😔

بله دیگه 

چرا حوصله رژیم ندارین 

خیلی مهمه استایل و سلامتی 

دراز نشست برین قدم اول برای دور کمر 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

اوکیه؟منم قدم ۱۶۶ وزن هدفم ۵۸ فکر میکنم خیلی اسکینی بشمدور کمرت چنده

نمی‌دونم میگیریم میگم 

من خودم دوست دارم کمتر از این بودم الان که۵۴ خوبه خیلی توپر نیستم ولی تسکینی هم نیست

اینکه خودت احساس بدی نداری خوبه

ولی اضاقه وزن از یه حدی بیشتر سلامتی رو به خطر میندازه. مراقب باش به اون مرحله نرسی. 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "