2777
2789

اول مهر باید برم دانشگاه یه سری لباس قدیمی از قبل دارم ولی گفتم یه مانتو شلوار شیک وتمیز بردارم

از طرفی صورتم داغونه پر از جای جوشه جایی که میرم میخواستم لبمو ژل بزنم کلینیکه گفت خانومم لبت مشکلی نداره این پوست داغونو درست کن حالا موندم با این پول لباس بخرم یا به پوستم برسم

خدا جون کمکم کن تو زندگی حواست بهم باشه هیچ وقت ولم نکن من فقط خود خودتو دارم🥺😇

من عاشق لباسم ولی پوست قطعا

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به پوستت برس عزیزم پوست خیلی مهمتره 

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️

به پوستت برس 

اول ه صورت نگاه می کنن نه لباس

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

پوستت اگر جوش داره مرتب با صابون گوگرد بشور تا جوش هاش خشک بشه بعد ما پودر جوانه گندم و ماست دو ذوز در هفته لایه برداری کن تا گردالی عای جوشات بره

بعد اگر جای تیره و لک قهوه ای مونده بیا ی سیب را نصف کن نصفش را حتما بخور نصف دیگه اش را ذنده کن ابش را بزن ب صورتت بزار بیست دقیقه بمونه بعد با اب سرد بشور و ترکیب عسل و ابلیمو بزن بزار بیست دقیقه بمونن بعد بشور

با این مارا پوستت خوب میشه من داغون بودم عالی شدم

از سگ کمتر کمتر کمتر اگر بیام نی نی سایت هرموقع دیدین با تاکید بهم بگیدد🔨غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔 نخواهم زیست *امروز دلم خواست بنویسم نزدیک ب پانزده ساله منتظرم امروز ک روزها را شمردم دلم ب حال خودم سوخت پونزده ساااال هرشب انتظار و دعا و نذر و نیاز و شکست ...دعام کنید حتی الانم با ناامیدی و خستگی نوشتم دعام کنید یعنی تموم میشه این انتظار یا اینکه من تموم میشم؟

پوستت اگر جوش داره مرتب با صابون گوگرد بشور تا جوش هاش خشک بشه بعد ما پودر جوانه گندم و ماست دو ذوز ...

عزیزم ممنون وقت گذاشتید و راهنماییشون کردید،اما دیچیدن یک نسخه برای عموم غلطه. 

این نوع ترکیبی که گفتید به شدت به لایه ی دفاعی پوست اسیب میزنه و نابود می کنه

وکیل پایه یک دادگستری⚖️👩🏻‍⚖️