2777
2789

رفتم گرفتم خوردم با موهیتو خیلی خوشمزه بود🤤🤤🤤

خواستم بگم بدونین خوردم نمیتونم تحمل کنم نخورم💔🤣😂💔

شدم تو زیباییش غرق🥹🎀

منم الان عکس کیک خامه ای دیدم حسابی افتادم تو هوس 🥺

دکتر منع کرده

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منو ک یادته؟؟صبح زود پاشدم دونات درست کردم از دستت🤣

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟

منو ک یادته؟؟صبح زود پاشدم دونات درست کردم از دستت🤣

آرهه یادمهههع🤣🤣🤣😂😂😂😂

جمع جمع شکمو هایه😂😂

از دست تو دختر

منم تا پاشدم سریع رفتم گرفتم😂😂🤣

شدم تو زیباییش غرق🥹🎀

آرهه یادمهههع🤣🤣🤣😂😂😂😂جمع جمع شکمو هایه😂😂از دست تو دخترمنم تا پاشدم سریع رفتم گرفتم😂😂🤣

من ۸ رفتم کلی خوراکی هم گرفتم از وقتی اون تاپیک رو زدی گرسنه ام شد وسط دونات درست کردن بابام بیدار شد خیلی معنا دار نگاهم کرد🤣

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟