2777
2789

اینجا مینویسم تا بعدا حوگیر نشم و یادم نره چیکارا کردن در حقم.

قبل ازدواج گفتن که مدرک دانشگاهی داره ولی درحالیکه دیپلم بود و خودشم نگف که نصفه ول کرده دانشگاهو. الان داره با شکلات فراوان میره دانشگاه چون ۱۸ سالگی اونقدر کار میکرده که نتونسته بره دانشگاه در حالیکه خانواده اش پول داشتن و میتونستن ساپورتش کنن.

قبل عقد گفتن که با دامادشون شریکن.(همه هم اینجوری میدونستن از هرگی هرجایی پرسیدیم اینو گفتن) بعدا فهمیدم که شریک نیستن و مقدار کمی پول بهش میده و نمیدونم چرااا سر چیزای الکی دامادشون دعوا راه مینداخت و پدرمادر اینم همیشه طرف اونو میگرفتن نه پسر خودشون😐😐 

و هزارااان کار دیگه که فقط اینا یادم بمونه کافیه. 

اگه بگین چرا قبل ازدواج نمیدوسنتی باید بگم سنتی اردواج کردیم و راجب همه اینایی که گفتم دروغ گفته بودن و موقع تحقیق و اینا هم همه تعریفشون کردن و اینا متاسفانه چیزایی بود که کسی بجز خودشون ازش خبر نداشتن  صدالبته حسابشونو رسیدم سر همه اینا ولی دلم خنک نشده چون دو سال اول ازدواجم که باید با خوشی میگذشت با کلی مکافات گذشت و ما هم بی تجربه، سخت گذشت...

برا منم دروغ گفته بودن خانوادش بعدها فهمیدم 

ولی خب با هم موندیم و زندکیمون رو ساختیم و دیگه گذشته رو رها کردیم. 

این چیزا هی روش زوم کنی بدتر میشه بهتر نمیشه. حالا دیپلم یا فوق لیسانس مهم اینه طرف کارداشته باشه ب مدرک نیس

برای رفع مشکلم دعا کنید ...خیلی گرفتارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا منم دروغ گفته بودن خانوادش بعدها فهمیدم ولی خب با هم موندیم و زندکیمون رو ساختیم و دیگه گذشته رو ...

واسم سواله استارتر هم گفت خانوادش دروغ گفتن چرا پس خود پسر چیزی نگفته و ساکت مونده مقابل دروغ خانوادش 

واسم سواله استارتر هم گفت خانوادش دروغ گفتن چرا پس خود پسر چیزی نگفته و ساکت مونده مقابل دروغ خانواد ...

حتما اسی از شوهرش نپرسیده عین من ب گفته مادر و خالش اکتفا کردم، بعدها از شوهرم پرسیدم چرا فلان  حرف رو دروغ گفتن، گف من نکفتم باید از خودم میپرسیدی 🫤🫤🫤

برای ما هم گفتن کمک پسرمون می کنیم ولی بعد هیج کاری نکردن و خودشون کشیدن کنار 

یادمه برای خرید عقد مدام می گفتن پول نداریم و پول نداریم و ملاحظه کنید.  منم (از روی ساده دلی ) به شوهرم گفتم حالا که پول ندارین برای اینکه اذیت نشین شما به مقدار که دارین برای خودتون بخرید منم با پولی که مادرم داده برای خودم می خرم! 

(بعدها مادرش گفته بود عجب زرنگی بوده رفته برای خودش همه چی خریده که نخواد برای پسر ما بخره )

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

برا منم دروغ گفته بودن خانوادش بعدها فهمیدم ولی خب با هم موندیم و زندکیمون رو ساختیم و دیگه گذشته رو ...

آره عزیزم دقیقا اصلا برای من مهم نیس چون زندگی واقعا به مدرک و اینا نیست. فقط اون دروغ گفتنشون و اینکه بعدا دردسرشو ما کشیدیم اونا رفتن سر زندگی خودشون ناراحتم میکنه 

واقعا نمیدونم بعضیا به چه چشمی به عروس نگاه میکنن

انتظار داشتن وقتی می گن پول نداریم من برای خودم خرید عقد نکنم از پولشون 

بعد با پول خودم برم برای پسرشون خرید کنم !

ما فرهنگمون هم اشتباهه که انقدر اینها رو متوقع کرده

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

آره عزیزم دقیقا اصلا برای من مهم نیس چون زندگی واقعا به مدرک و اینا نیست. فقط اون دروغ گفتنشون و این ...

زن ایرانی همه ایطورن بدبختی وشوهر رو دوششه حالا یکی کمتر یکی بیشتر. 

منم بعد ازدواج با کمک من ی شغل پیدا کرد الانم قراره بره دانشکاه چ میشه کرد ب خاطر بچه هامم شده باید کنار بیام

انتظار داشتن وقتی می گن پول نداریم من برای خودم خرید عقد نکنم از پولشون بعد با پول خودم برم برای پسر ...

ما هم رفتنی خرید طلا مادر میگفت سبک بردار پول نداره و فلان