2777
2789
عنوان

هیچوقت خانواده شوهرمو حلال نمیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 32 پست
آره عزیزم دقیقا اصلا برای من مهم نیس چون زندگی واقعا به مدرک و اینا نیست. فقط اون دروغ گفتنشون و این ...

حق داری.  من باشم بعدها تو زندگی باهاشون صمیمی نمی شم 

چون واقعا مسیر زندگی شما رو با دروغ هاشون تغییر دادن

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

زن ایرانی همه ایطورن بدبختی وشوهر رو دوششه حالا یکی کمتر یکی بیشتر. منم بعد ازدواج با کمک من ی شغل پ ...

آره واقعا. بعضی وقتا فک میکنم اگه جاهامون عوض میشد اونم منو اینمدلی که حمایتش میکنم حمایتم میکرد؟دقیقا شوهر منم با کمک من از شغلش با دامادشون خلاص شد و...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرشوهر منم قضیه نامزدی همسرم دروغ گفت 

شش ماه بود گفت بیست روز 

بعد عقد فهمیدم و به نامزدم گفتم مادرت اینجور گفته

ولی کاری نکردم بشه آخرین بار آنقدر از سکوت اون موقع پشیمونم که نگو

ولی دیگ موندم ببینم آخرش چی میشه

دختر کوردم💛❤️💚 نمی‌دونم نخواست نشد یا خواست نشد❤️‍🩹

هوای شوهرتو داشته باش کسیو جز تو نداره

کاربرای محترم اگر دارید بیوگرافی بنده رو میخونید باید بگم که نی نی سایت یک سایت اجتماعی هستش جاییه که خانوما نظراتشونو به اشتراک میگذارن قرار نیست تا یک نفر یک نظری داد بقیه ۱۰۰ نفری بیوفتن به جونش که تو چرا فلان حرفو زدی هرکسی نظر شخصیه خودشو میگه و صرررفا مخاطبش استارتره نه کس دیگه ای پس لطفا با افکار منفی و مخالف هر نظری کامنت نگذارید کامنت من به خودم مربوط هست و کامنت شماهم همینطور باتشکر!!! 

مادرشوهر منم قضیه نامزدی همسرم دروغ گفت شش ماه بود گفت بیست روز بعد عقد فهمیدم و به نامزدم گفتم مادر ...

نه هرچی چیز بگو تو روشون بگو ببین من چن بار اوایل نگفته بودم خیلی پررو شده بودن 

حالا دلت خوشه سنتی بوده نمیدونستی گاهی یکسال دوستی نمیدونی حلالشون نکن انشالله هرکی دروغ میگه همین ط ...

آره عزیزم اصلا چون واقعا روزاییکه باید با خوشی میگذشت برام اوایل ازدواج با استرس و شب بیداری گذشت درحالیکه اونا تو زندگی خودشون بودن 

نه هرچی چیز بگو تو روشون بگو ببین من چن بار اوایل نگفته بودم خیلی پررو شده بودن

خاستم به همسرم بگم ولی نگفتم  خونوادم همش بهم میگفتن چیزی نگو ساکت شو 

الان مادرشوهرم رفتارش با من خوبه فعلا نمی‌خوام خراب بشه ببینم بعد عروسی چی میشه

ولی کاش اون موقع سکوت نمی‌کردم

البته اینم بگم مقصر همسرم نبود اکه خانوادم میزاشتن موقع خاستکاری ازش دلیل نامزدی سابق بپرسم اینجور نمیشد

دختر کوردم💛❤️💚 نمی‌دونم نخواست نشد یا خواست نشد❤️‍🩹

خاستم به همسرم بگم ولی نگفتم خونوادم همش بهم میگفتن چیزی نگو ساکت شو الان مادرشوهرم رفتارش با من خو ...

مادرشوهر منم باهام خوبه و منم نمیخوام رابطمون خراب شه ولی زیر زیرکی و با حرف پروندن و اینا حالیش میکردم اوایل و هرموقع هم که جاش میوفتاد رک میگفتم. 

شوهر منم چون از دستشون ناراحت بود چیزی نمیگف برای همین منم بیشتر راحت بودم 😂