2777
2789
عنوان

میخوام دختر خراب شم

124 بازدید | 8 پست

من تا اینجای زندگیم وفادار بودم به هرکسی ک تو زندگیم بود واقعا دیدم جواب نیست🥲💔

میخوام خراب بشم 

بنظرم همه دخترای خراب یجا از خوب بودنشون پشیمون شدن ک خراب شدن🥲💔

الانم میخوام با یه موتور سواری برم ویلونی دیگه هیچی مهم نیست هیچیییییی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ای جاااان.که چی بشه؟زندگی تو بکن بابا .منم یه روز همه این حرفا رو می زدم اشک می ریختمو و می فتم چی ش ...

خب همون دیگه هر چی اشک ریختم بسه دیگه هر وقت خوبی کردم ضربه دیدم همیشه دختر خوبی ک مبادا ولم کنن بگن خرابه 

خب همون دیگه هر چی اشک ریختم بسه دیگه هر وقت خوبی کردم ضربه دیدم همیشه دختر خوبی ک مبادا ولم کنن بگن ...

هم نامم هستی ستاره جان.

شکست عشقی خوردی؟

کسی که رفت رفته تو چرا باید به خاطر خراب بودنش خراب بشی؟

خب مگه مجبوری تن به خواستهای نرها بدی

چقد ساده لوحانه حرف میزنید!

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋

اره هرکی اومد تو زندگیم خیانت کرد🥲💔

خوب چون هر کی اومد تو زندگیت خیانت کرد تو که نباید خودتو به خاطر این موضوع تغییر بدی که .

رفت اوکی چاره ای نیست .این یعنی انتخاب اشتباهیی کردی نه این که چون تو خراب نیستی رفته و اگه خراب بشی درست میشه .

متوجه منظورم میشی؟