2777
2789

خودخوان دارم زبان میخونم

قبلا چند سال کلاس رفتم ولی رها کردم. اونقدر بازدهی نداشت

الان کارم گیره زبانه

میخوام سال دیگه این موقع حداقل راحت متنا رو بخونم و متوجه بشم

یه چیزی که فهمیدم شدیدا بهم انگیزه میده، دیدن فیلم و سریاله

یه مدت سریال هانیبال میدیم از سر علاقه نه یادگیری. انقدر شیفته بازیگر و لهجه ها و تم سریال بودم که دیالوگ حفظ میکردم😅

الان دنبال یه سریالم که هم جذاب باشه هم باهاش یاد بگیرم. بی زحمت معرفی کنیدددد

کتاب داستانم برای سطح a2 اینا میشناسید بگید لطفا

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شنیدم سریال فرندز خوبه برا یاد گرفتنمن سریال خاطرات خون آشامی می‌دیدم خیلی مکالمه م خوب شده بود

منم همینطور دارم خاطرات خون‌آشام می‌بینم خیلی بهم کمک کرده البته زبانم خوب بود از قبلشم اما خیلی تاثیر داشتع

I can crave u but u don't need to know...

شنیدم سریال فرندز خوبه برا یاد گرفتنمن سریال خاطرات خون آشامی می‌دیدم خیلی مکالمه م خوب شده بود

خاطرات خوناشامم یادمه نوجونیم میدیدم. البته کلا یه فصل و نیم دیدم. بدجور اونم انگیزه میداد زبان بخونم.

برای سطحم خوبه؟ اصطلاحاتش کاربردیه؟

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
a2 بالا نیست من خودم ۵ سال کلاس رفتم فرندز رو که دیدی؟ زیرنویس انگلیسی هم داره کارتون ببین کتاب داست ...

اره بالا نیستم سطحم. میدونم اینو

نه ندیدم.

کارتون و کتاب معرفی کن بی زحمت

آره اصطلاحاتش جدید و کاربردیه حتما ۸ فصلشو ببین من ۴ بار دیدم 😁

عه پس میبینم😂

آره اصطلاحاتش جدید و کاربردیه حتما ۸ فصلشو ببین من ۴ بار دیدم 😁

فقط میشه چطوری دیدی که بهت کمک کرد؟

با زیرنویس فارسی؟ انگلیسی؟

کلمات یادداشت میکردی؟

فقط میشه چطوری دیدی که بهت کمک کرد؟با زیرنویس فارسی؟ انگلیسی؟کلمات یادداشت میکردی؟

من برای تقویت زبان نمی‌دیدم که چیزی یادداشت کنم ولی انقد مکالماتشون خوب و واضح بود یاد گرفتم یه چیزایی

با زیرنویس فارسی دیدم 

برای لول a2 این فیلما خوبنFriendsGilmore girlNew girlThe good placeSuperstoreModern familyBrooklyn n ...

مرسییییی😍