2777
2789

دیروز ساعت ۴ یهو کل خانوادش (۱۸نفر) خودشون بزور خودشون رو دعوت کردن شام خونه ما

کل کارام رو خودم کردم از پختن غذا و سالاد و شستن میوه ها و آماده کردن ظرف و جارو و گردگیری یعنی له شدم

بعد گوشی شوهرم قدیمیه برای خودش گوشی نمیخوره همه میدونن سالهاست از گوشی من برای نت کردی استفاده میکنه

مهمونا رفتن نشست پای گوشی

منم دوست داشتم کمی نت گردی کنم خستگیم دربره بخوابم. اما چیزی نگفتم تا کارش تموم بشه من بردارم.

حدود ۲ ساعت حال کرد. بعد رفت مسواک بزنه من فکر کردم کارش تموم شده. برداشتم گذاشتم کنار بالشم. اما چون داشتم میوه پوست میکردم واسه خودم، دست نگرفتم تا میوه بخورم گوشیمو برای ذخیره باطری گذاشتم حالت پرواز

اومد گفت گوشیو بده. گفتم نوبت منه دیگه، با مهربونی

هی گفت بده بده. بعد با گوشی خودش زنگ زد به مال من. اونم همس میگفت امکان پذیر نمی‌باشد. برداشته گوشی خودش رو گذاشته رو بلندگو، گرفته جلوی گوش بچه ۲ سالم که خوابیده بود کنارم، هی میگفت امکان پذیر نمیباشد،بلند بلند ، تا بچه بیدار بشه. منم گفتم پدر نیستی دادم بهش

گفتم اگه من این کارو میکردم چه فکری درباره من میکردی، گفت فکر نمیکردم، لهت میکردم

بچه ها من دارم مطالعه میکنم دوره میبینم اما این مرد بجای تشکر از مهمون نوازی من 😔😔😔

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من اینکارو کنه دارو ندارو اول و اخرشو میاوردم جلوی چشمش

چطوری؟!!!

نصف شب، دخترم تو اتاق خواب، پسرم کنارم خواب

دست بزن هم داره

چکاریه خب؟؟؟بره گوشی بخره واسه خودشپس حریم شخصیتون چی میشه؟

نمیخره

بخاطر اینکه سرمایه گذاری کرده روی خونه فعلا زورش میاد خرج گوشی کنه

همیشه

خانوادش آمدن چرا انقد خودتو خسته کردی چرا ما زنها انقد خرریم همیشه باج میدیم

دوتا مرغ میخریدی یکم برنج دم میکردی دو سیخ گوجه کوفت کنن برن با ای تربیت نکرده پسرشون

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹دل♥️بشود🥲

چطوری؟!!!نصف شب، دخترم تو اتاق خواب، پسرم کنارم خوابدست بزن هم داره

بچه طفلک شوک میشه اونجوری خب،یعنی چی دست بزن داره من واقعا هنگم

یه بار تو نامزدی شوهرم منو زد عقده کردم بعدا بهش زدم چنان کتکی بهش زدم که همه حاش کبود بود،موهای سرشو چنان میکشیدما

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه..شکررت که برام حفظش میکنی..شکرت که دارمش💝