2777
2789

همیشه موقع حرف زدن نمیتونه منظورشو درست بگه بعد میگه نهههه منظورم این نبود که امروزم حرف این بود ک رو سرامیک لیز نخورمو...چون چندماه پیش پام شکست گفتم دمپایی پام کنم شاید خوب باشه برگشت گفت داریم دمپایی؟؟منم با خنده گفتم میرم از مغازه بابام میگیرم اونم گفت چرا فکرت خرابه منظورم اینه همچین دمپاییایی هست ک لیز نخوریم رو سرامیک؟؟؟؟گفتم خب از اول منظورتو درست بگو اینم شروع کرد که تو چرا همیشه فکرت خرابه همیشه بد منظورمو متوجه میشیو...منم گفتم درست حرف بزن ک درست متوجه شم بعدشم دوتا مشت زدم بهش گفتم پاشو برو بیرون داشت میرفت دمپایی طرفش پرت کردم چون واقعا اومده بود رو اعصابم و همیشه میخواد منو مقصر جلوه بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه دفعه ی اولش نبود چندبار سر این قضیه با هم بحثمون شده

اون گفته دمپایی داریم میگفتی اره یا نه 

خونه بابام 

چک دمپاییی پرت کردن نداشت دیگ 

ایم شوهرمن بود۷ طلاقم میکرد 🤣زنگش بزن بیاد خونه گناه داره والا

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
اون دختره واقعا اشنا بود بود؟

وای گردن خوردش نیستش دیگ ن جواب نداد ن هیچی ی تایپکم زدم هیچی نگفت 

خدالعنتش کنه از اون شب خاب خوراک ندارم 

حلالش نمیکنم چ راست گفته با ش چ دروغ والا 

😭😭

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
وای گردن خوردش نیستش دیگ ن جواب نداد ن هیچی ی تایپکم زدم هیچی نگفت خدالعنتش کنه از اون شب خاب خوراک ...

احساس میکنم دروغ گفت بهت خواست یه چیزی گفته باشه از حسادت یا هرچی اینم که جوابتو نداد دیگه بهاطر اینکه ذهنتو درگیر کنه ولش کن خدا جوابشو بده

احساس میکنم دروغ گفت بهت خواست یه چیزی گفته باشه از حسادت یا هرچی اینم که جوابتو نداد دیگه بهاطر این ...

ایشالاا دروغ گفته باش 

چون من اب هم خوردم تو تایپکام گفتم 😒😒شوهر مادر شوهر پدر شوهر عهههه😂