2777
2789
عنوان

خانه داری یا مستقل بودن

4105 بازدید | 211 پست

قصد توهین ندارم واقعا . ضمن اینکه دوسالی هست خودم خانه دار هستم ولی من بسیار مخالف این عقیده هستم که میگید فرقی بین خانمی که شاغل هست و خانمی که خانه دار هست نیست .

خیلی واضحه که خیلی فرق هست بینشون .

یعنی میگید یک پزشک با یک خانم خانه دار برابره؟

یک پزشکی که توی اجتماع هست و برای جامعه مفیده هزار در صد که خیلی فرق داره با یک خانم خانه دار .

واقعا این همه دفاع از خانه داری برای چیه؟

تو رو خدا قسمتون میدم اگر خودتون خانه دار هستید دختراتون رو طوری تربیت کنی که اولویتشون تحصیل و کار باشه .

فریاد رس ندارم یا حسین به فریاد دلم رس...

داری میگی پزشک 

بله قطعا

ولی شغل داریم تا شغل

من خودم با مدرک مهندسی معماری دانشگاه تهران 

خانه دارم 

ولی دخترم رو طوری تربیت میکنم قطعا شاغل یه جای مناسب باشه

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کار  ن

باید بگی کار ابرومند با شرافت درست درمون

ن بلانسبت جمع ،کاری ک با حمالی برابری کنه

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

باید کار کنم بیرون وگرنه دیونه میشم😅

من چیزی که اطراف میبینم اتفاقا خانم های شاغل خیلی سرزنده تر از خانم های خانه دارن . واسم عجیبه که میگن برای حفظ انرژی زنانه نباید شاغل بود چون زن فرسوده میشه . واقعا نی نی سایت جای عجیبه

من نظرم اينه كه بدجور ذهن زنا و دخترا رو ريختن به هم با اين مسئله مستقل بودن و كار. 

چون وقتي پاي وظيفه اصليشون كه مادر بودن و همسرداري مياد وسط جا ميخورن و توقع هاي عجيب دارن. 

فرق هم كه داره بين زن مستقل و خانه دار. ولي ارزش جفتشون يكيه. اينحوري نيست كه زن شاغل برتري داشته باشه

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

من شاغل بودم ولی انقدر سنگین و سخت بود برام که نه تنها به دختر به دختر اطرافیان هم توصیه نمیکنمشاغل ...

دقيقا. من تو مجردي شاغل بودم. خيلي فشار رواني روم بود. حس ميكنم اون همه فشار واقعا واسه يه زن مناسب نيست

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

کار نباید بگی کار ابرومند با شرافت درست درمونن بلانسبت جمع ،کاری ک با حمالی برابری کنه

از نظر شما حمالی چیه؟ والاع من راننده تریلی زن هم میبینم خوشحال میشم میگم چه شیرزنی هست . اگر از نظر شما حمالی نیست

داری میگی پزشک بله قطعاولی شغل داریم تا شغلمن خودم با مدرک مهندسی معماری دانشگاه تهران خانه دارم ولی ...

والا بخدا

ی عده فقط کار کار میکنن

ولی بری تو محیط کار میکنی روزی ۸تا ۱۰ساعت شکنجه روانی  و تحقیر هست

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد