2777
2789
عنوان

ب این پسره اشغال چی بگم

224 بازدید | 16 پست

باش دیت داشتم صبحش کنسل کردم چون تولد دعوت شدم 

زیاذ نمیشناسمش گفتم دیت برم ببینم چجوره 

بعد تولد بش پیام دادم احوالپرسی اینا گفت خوب خوابیدی گفتم اره تو چی ؟ 

بعد گفت تو اینجا نبودی چطور خوب بخوابم 

بعد گفتم منظورتو نفهمبدم !!!؟  دوباره گف تو اینجا نبودی چطوز میتونم خوب بخوابم ؟ 🤮

عوضی حالم ازش بهم میخوره هول ندیده! 

فقط یچبری بگید بش بگم تا ابد قهوه ای بشه ؟ بنویسم اصن تو کی هستی؟ خیلی خودتو مهم و بالا میبینی بیا پایین یا چی بگم شما بگید؟ نگید ج نده ک باید حتما قهوه ایش کنم دوتا پیام داده فک کرده شوهرم اسکل پلشت احمق

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر هول و بیشعوره پسرهههه

میگفتی من نیستم مادرتو بیار کنارت باهاش راحت بخواب

اگه یکی اصلا دور و برت نمیپلکید و ازت متنفر بود،ناراحت نباش،چون مگس هیچ وقت گل رو انتخاب نمیکنه......  دوستان من بعضی وقتها با کامپیوتر میام تو سایت اگه دیدین اموجی نمیدم بخاطر همینه   ۱۱ و خورده ای ساله که ارمی هستم ولی تو همه تاپیکا نمیگم چون میدونم اینجا خیلی ها هستن که ارمی نیستن    ۲ سال و خورده ایه که یدونه از دایی هام اسمونی شده🥲😭اگه داری امضامو میخونی میشه براش یه فاتحه بفرستی؟

فکر کردی پسرا براچی با دخترا در ارتباطن برا همینجور چیزا دیگه

اصلا هدفشون از ازدواج و تشکیل خانواده هم همینه 😂

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

فکر کردی پسرا براچی با دخترا در ارتباطن برا همینجور چیزا دیگه

ببین حرفت درسته اما یکی ک روز اشنایی اینو بگ خ فرقه با روز صدم اگ الان روز صدم بودیم ناراحت نمیشدم بحث حرفش نیس بحث زمانه

چقدر هول و بیشعوره پسرههههمیگفتی من نیستم مادرتو بیار کنارت باهاش راحت بخواب

نمیدونم ی عده مث شما مبگن ی عده میگن عادی خواسته دلت بدست  بیاره اخر نفهمبدم واکنش نشون بدم یا ن 

اما خب من وایب بد میگیذم یکی روزا اشنایی صحبت تخت خواب کنه ! اما بش گفتم تو کی هستی ؟ و با خودت چ فکر کردی؟ بعد  گف چیز بدی گفتم ! ؟