2777
2789
عنوان

سقر پنجمین طبقه جهنم

155 بازدید | 30 پست

سقر به معنای سوزاننده ی شدید اتشی که چیزی باقی نمیگذارد و در سوره مدثر امده 

و تو چه میدانی سقر چیست ؟ 

برای تارکان نماز و دروغ پنداشتن قیامت و همراهی با باطل گرایان و کمک نکردن به فقرا 

نوزده فرشته نگهبان این طبقه ان و این طبقه اتشی بدون توقف و نابودگر داره 

یه صلوات میفرستین برام لطفا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه وحشتناک ...

بعضیا میخوان با عنوان اینکه خدا مهربانه از عدالت عذاب گنه کار تفره برن که اشتباه منم خیلی اشتباه میکنم و کلی گناه دارم فقط میگم خدا مارو نیامرزیدی از دنیا نبر 

ان شاءالله خدا هممون رو هدايت كنه. اگر در خواب غفلت هستيم بيدارشيم. و رحمت بي كرانش شامل حالمون بشها ...

خدا نبخشیده مارو از دنیا نبره الهی امین 

بعضیا میخوان با عنوان اینکه خدا مهربانه از عدالت عذاب گنه کار تفره برن که اشتباه منم خیلی اشتباه میک ...

اره منم همین اشتباه و دارم 

مرسب یاداوری خوبی بود 

من سالهاست از خدا و نماز و قران دور شدم 

کاش بشه برگردم 

والا دزدی پایمال کردن حق دیگران اختلاس واسه این چیزاست

اوناهم طبقه دارن قربون شکلت برم میگم تو هر تاپیکی از طبقه هفتم با مستند سوره مربوطه تاپیک ردم 

مگ میشه دزدی و اختلاس بدون عذاب باشه ؟

اره منم همین اشتباه و دارم مرسب یاداوری خوبی بود من سالهاست از خدا و نماز و قران دور شدم کاش بشه برگ ...

کاری نداره قران رو شروع نکن به خوندن برای برگشتن به راه خدا و تقویت روحت بیا یه سوره کوتاه مثلا واقعه رو بزن صوتی گوش کن عادت بده هرروز گوشش بدی ثوابش برابر با قرائتشه و یه روز ک حالشو داشتی بزن همزمان ترجمشو بخون 

اره منم همین اشتباه و دارم مرسب یاداوری خوبی بود من سالهاست از خدا و نماز و قران دور شدم کاش بشه برگ ...

عزيزم حتما ميشه برگردي. چرا كه نه. 

ولي تا دير نشده برگرد. عمر ادمي مثل برق و باد ميگذره

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.