2777
2789
عنوان

سقر پنجمین طبقه جهنم

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 30 پست
عزيزم حتما ميشه برگردي. چرا كه نه. ولي تا دير نشده برگرد. عمر ادمي مثل برق و باد ميگذره

پشیمونم چرا کارای ساده ک انجامش برام سخت نبود رو رعایت نمیکردم 

یه صلوات میفرستین برام لطفا 

پشیمونم چرا کارای ساده ک انجامش برام سخت نبود رو رعایت نمیکردم

به هر حال ادميم. پر از خطا و اشتباه. ولي چه خوب كه ازشون درس بگيريم. 

خدا هم خيلي مهربون تر از اين حرفاس. ولي اونور كه برسيم ديگه پشيموني سودي نداره. 

بنظرم واقعا بهترين اسمي كه واسه قيامت ميشه گذاشت همون يوم الحسرت هست. پر معني. 

از امروز شروع ميكنيم به انجام كار هاي نيك. 

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوناهم طبقه دارن قربون شکلت برم میگم تو هر تاپیکی از طبقه هفتم با مستند سوره مربوطه تاپیک ردم مگ میش ...

آخه نماز و کمک نکردن و اینا برای من غیر قابل باوره

الان بحث کنم تعلیق میشم

سکوت میکنم

آخه نماز و کمک نکردن و اینا برای من غیر قابل باورهالان بحث کنم تعلیق میشمسکوت میکنم

خب بگو عزیزم شاید چیزی گفتیم رفع ابهام شد 

بدون توهین نقد کنیم ک تعلیق نمیشیم تبادل نظره دیگه

آخه نماز و کمک نکردن و اینا برای من غیر قابل باورهالان بحث کنم تعلیق میشمسکوت میکنم

نه عزيزم. نبايد برات غير باور باشه. 

اگر قران رو قبول داشته باشي متوجه ميشي كه چندين بار تو قران اومده كه نماز رو به پا داريد. نماز جلوگيري ميكنه از فحشا و منكر. 

حتي ائمه كه اينهمه عالي بودن باز هم نماز ميخوندن. روزه ميگيرفتن. پس قطعا بايد انجام بشه چون جز واجباته. 

ادمي كه كار خير ميكنه و اينا قطعا كارش خيلي ارزش داره. ولي به تنهايي كافي نيست. يا از طرفي ادمي كه نماز ميخونه ولي اهل زخم زبون زدنه. 

انسان بايد بتونه جفتشو باهم نگه داره. 

از طرفي نماز ستونه دينه. اصلي ترينه. نباشه،بقيه كار ها هم شل و وله. 

واسه همين حديث داريم كه وضو كليد نمازه و نماز كليد بهشت. 

نه عزيزم. نبايد برات غير باور باشه. اگر قران رو قبول داشته باشي متوجه ميشي كه چندين بار تو قران اومد ...

اها اينو يادم رفت بگم. نماز چيزي هست كه بخاطر نخوندش اهل بيت ما رو شفاعت نميكنن. يعني خودمون به تنهايي بايد جوابگو باشيم. و اولين چيزي كه اون دنيا ازمون ميخوان نماز هست

نه عزيزم. نبايد برات غير باور باشه. اگر قران رو قبول داشته باشي متوجه ميشي كه چندين بار تو قران اومد ...

شما از کجا میدونی قرآن تحریف نشده

میگن چون تو خود قرآن نوشته

ااا خوب اگه تحریف شده باشه که بله مینویسن تحریف نشده

شما اخلاقت خوبه چندبار همینجوری تعلیق شدم امیدوارم همه انسان های دنیا خوشبخت باشن

قربون شکلت عزیزم 

باز اگر موضوعی بود که برات مبهم بود در حد سواد اندکم در خدمتم 

عاقبت بخیر بشین

شما از کجا میدونی قرآن تحریف نشدهمیگن چون تو خود قرآن نوشتهااا خوب اگه تحریف شده باشه که بله مینویسن ...

خب مشخصه تحريف نشده. يعني اينهمه علما دارن از رو چيزي غلط به ما نصيحت ميكنن و احكام رو ميگن؟

اصلا گيريم تحريف شده باشه،قبول داري كه ائمه نماز ميخوندن؟واجبات رو به جا مياوردن؟

اگه اينو قبول داشته باشي كه ديگه جاي شبهه وجود نداره. 

اگه فكر ميكني قران تحريف شده پس از كجا ميدوني قراره اختلاس كارا و اينا اون دنيا جاشون تو جهنم باشه؟

اصلا از كجا ميدوني جهنمي وجود داره؟

خب مشخصه تحريف نشده. يعني اينهمه علما دارن از رو چيزي غلط به ما نصيحت ميكنن و احكام رو ميگن؟اصلا گير ...

آها

من میگم چیزی که به خود آدم و مردم ضرر میزنه بده

خدای ما مهربانه

آدما رو دوست داره هرچیزی که باعث آزار و ناراحتی بشه گناهه

ببین من بحثم نماز نیست کلی میگم

نماز چیزیه که ادم با خدا باهاش ارتباط میگیره اما اگه انجام نشه عذاب داره غیرقابله باوره

همینطور حجاب

آهامن میگم چیزی که به خود آدم و مردم ضرر میزنه بدهخدای ما مهربانهآدما رو دوست داره هرچیزی که باعث آز ...

بله. اينكه خدا مهربانه جاي خودش. ادم رو اميدوار ميكنه كه اگر روزي گناهيي انجام داديم توبه كنيم و برگرديم. 

ولي خب اعمال واجبي كه خدا برامون در نظر گرفته هم بايد انجام بديم. بايد بدون چون و چرا قبول كنيم. خدا قطعا صلاح و دليلي داره كه برامون يسري چيزا رو واجب و حرام و مكروح و مستحب و اينا قرار داده. 

آهامن میگم چیزی که به خود آدم و مردم ضرر میزنه بدهخدای ما مهربانهآدما رو دوست داره هرچیزی که باعث آز ...

عذابش شايد به اين دليل باشه:سرپيچي كردن از دستورات الهي. 

خدا ازمون خواسته و ما درست بندگي نكرديم و تا زنده بوديم هم در صدد جبرانش برنيومديم. 

(شايد هم دليل اشتباهي دارم ميارم ولي اينو طبق عقل خودم گفتم. شايد از نظر ديني و مذهبي دليل ديگه اي داشته باشه)

شما از کجا میدونی قرآن تحریف نشدهمیگن چون تو خود قرآن نوشتهااا خوب اگه تحریف شده باشه که بله مینویسن ...

قران رو حضرت علی علیه السلام بعد از شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها نوشتند و بعد از حضرت دست به دست توسط ائمه و بعد خواص و مومنان واقعی به خواست خدا تحریف نشد طبق فرموده ی قران که خدا فرموده اگر همه ی جن و انس جمع شوند نمیتوانند ایه ای مثل قران بیاورند و پیامبر صلی الله علیه واله فرمودن من دوچیز گرانبها در میان شما به امانت میگذارم کتاب خدا و اهلبیتم تا وقتی که به آن دو تمسک جویید گمراه نخواهید شد