یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خودم ارشد دارم،البته دکتری هم دو ترم رفتم ولی همسرم کاردانی،البته من ادامشو تو خونه همسر خوندم ومشکلیم نداشت،الانم ترم دو کاردانی به کارشناسی یه رشته دیگم چون دوس داشتم مدرک دانشگاهیش داشته باشم دارم میخونم
بله شاغلم،درسا دکترا خیلی سنگینه،یه شهر دیگم بود،وباتوجه به تاهل و شاغلی اذیت میشدم،تاثیریم رو کارم نداشت مدرکش،تصمیم گرفتم اون وقت وانرژی رو کارم بزارم
میشه بپرسم الان با تحصیلاتتون کارمیکنید یانه و چه درامدی دارید
بله،من کارم مرتبط با رشتمه،کارم پاره وقت یجورایی،درواقع تایمش دست خودمه و نثل کارمندا تایم مشخص ندارم،حقوقم اکثرا ماهیانه نیست،پروژه ای میگیرم یجورایی،مالی هستم،مثلا رسیدگی به امور مالی یه شرکت میگیرم،میگم۱۰۰تومن میخوام،بستگی داره به کارش،بیشترم کارای مالیاتی انجام میدم ،وچندجا همزمان گاهی کار نیکنم،حسابرسیه دیگه