2777
2789
عنوان

پریودم عقب افتاده سه روزه

178 بازدید | 23 پست

سلام بچه ها

من از قبل تنبلی تخمدان داشتم و رفتم دکتر برا اقدام 

بهم قرص دوفاستون یخورده تقویتی داد و گفت ی شب درمیون اقدام کن 

از ماه اردیبهشت ک اقدام کردم پریودام منظم بود ولی طول دورم از ۷ روز شد۵ روز 

الان باید ۷شهریور پریود میشدم ولی نشدم

پایین کمرم و زیر دلم که گداری مثل پریودی میگیره

نوک سینه ها خیلی درد داره مخصوصا دست ک میزنم

و به شدت ترشح آبکی سفید دارم

غذاها برام سنگینه

هی نفخ دارم

من همون روزی که عقب افتاد یعنی ۷تست و آز دادم منفی بود 

به دکترم ک گفتم گف باید یک هفته از تاخیرات بگذره بعد از بده و تست بذار

نظر شما چیه باردارم؟

آخه واقعا خیلی علایم دارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حامله ک بودم موقع موعدم دردای پریودی داشتم گفتم الان ک پریود بشم ولی حامله بودم هرچند واسم نموند سقط شد ان شاءالله ک باردار باشی گلم و صحیح و سالم بغل بگیری واسه منم دعاکن اقدامم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگ درد پریود داری ولی نشدی ممکنه حامله باشی عزیزم

زیاد درد پریودی ندارم

که گذاری زیر دلم و مخصوصا پایین کمرم درد میگیره و واژنم تیر میشه که ترشح آبکی ازم میاد

میشه روز موعد پریودیم آزمایشم منفی بش ولی باردار باشم؟

انشالله که بارداری منم یه هفته به موعدم‌ مونده ترشحات ابکی دارم سینمم درد میکنه نمیدونم برا بارداریه ...

اصلا خیلی هنگم. نمی‌دونم چکار کنم . بلاتکلیفم

دکترم نیک ۱۰ روز باید از تاخیر تو پریودام بگذره 

شاید لقاح دیر اتفاق افتاده.امیدت ب خدا باشه. منم وقتی باردار بودم همین علائم رو داشتم و همش فک میکرد ...

یعنی واقعا میشه لقاح دیر تشکیل بش و آزمایش دیرتر نشون بده. ؟؟؟دکترم هی میگی صبر کن. هی میام تو سایت همه میگن دوروزه به موعد تست دادن مثبت بوده