2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بستگی به شخصیت اون فرد داره خیلیا از قبل تربیت شدن خیلیا میان دانشگاه تازه یاد میگیرن با خانوما چجوری رفتار کنن نمونشو بین همکلاسیام زیاد دیدم که ترمای اول جلوی ما دخترا چه فحاشیایی میکردن الان ترم ۴ ادم شدن یذره و احترام میذارن دیگه 

البته خیلیاشونم اقا بودن از همون اول

میگم کاملا به شخصیت طرف بستگی داره

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
رشتتون حسابداریه؟

نه مهندسی داده از شاخه هوش مصنوعی

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

مامانم پی اچ دی داره 

بابام فقط یکی دوسال رفته دانشگاه و بعدش ول کرده (مدرکی نداره )

مامانم کارمند ساده ست و درآمد بابام شاید بتونم بگم ده برابرشه ! 

دارن جدا میشن زندگیشون خوب نیست ولی ربطی به مدرک تحصیلیشون نداره 

من دانشگاه دولتی درس خوندم رشته دبیرستانم تجربی بود😉😅

شوهرم کاردانش بوده و دانشگاه علمی کاربردی شهر خودمون درس خونده

فوق دیپلم داره

من خونه دارم چون شوهرم دوس نداشت شاغل باشم البته بچه دارم خودمم وقت ندارم برم سرکار🫠

شوهرم نظامیه

عروسمون فوق لیسانسه داداشم دیپلم.یکی دیگه از داداشامم دیپلم هست ولی با یه خانم دکتر توی رابطه هست و نامزد کرده

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

ی این رشته ها معمولا درامد بالایی دارن سختم هستن میتونم رنج درامدیتون رو بپرسم

بله ولی بازارش تو تهران هست نه شهرستان

من حقوق کارمندی 20 تومن میگیرم چون تو رشته تخصصیم کار نمیکنم

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

شغل داداشات و سطح درامدیشون چیه

داداشم که عروسی گرفتن اون اولی که گفتم خانمش لیسانسه .و داداشم توی یه شرکت مشغول به کار هست با ماهی ۱۸ میلیون ولی خانمش هندسی ایناس ۴۰ تومن حقوقش.داداش دیگم که خانمش دکتره اون داداشم کلا بیکاره فقط میره باشگاه میاد خونه هیچ شغلی نداره

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

برادرم پزشکه خانمش کاردانی تو اینا خیلی به چشم میخوره فکر کردنشون، حرف زدنشون، پوششون، رفتارهای اجتماعیشون، نگاهشون به زندگی همه چیشون باهم فرق داره... برادرم مجبوره سطحش رو بیاره پایین تا هم لول بشن زندگیشون به فنا نره در حالیکه تحصیلات نزدیک به هم داشتن باعث پیشرفت هم میشدن نه تنزل هم.