2777
2789

من تمام افسردگیم مشکلات روحیم سرچاقیه ۱۰۰باررژیم دکتر همهچی همهجا رفتم خودم نتوتستم ادامه بدم دوتابچه دارم میخوام ۱۰-۱۵کیلوکم کنم ازچه راهی شروع کنم؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تغییر سبک زندگی

رژیم +ورزش = کاهش وزن

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

اول دکتر برو برا تفسردگیت و توضیح بده 

ک ارامبخشی چیزی برات بنویسه ک ذهنت از تنش عصبی دور بشع سعی کن حتما

بعد بهش بگو افسردگیم از پرخوری الان میخوام وزن کم کنم خودش راهنماییت میکنه

بعد شروع کن ورزش کردن

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

اسی من ۲۲کیلو کم کردم تو ۵ماه این کارارو انجام بده

برنامه مانکن رو نصب کن باهاش کالری شماری کن روزی ۱۵۰۰کالری بخور یه ترازو کوچیک بخر همه چیزو وزن کن بخور کالریت دقیق باشه،بعد ۱ماه کالریت رو بکن ۱۳۰۰تا وادامه بده

غذاهاتو کم روغن بپز مثلا من برنج را با آب خالی دم میکنم اصلا روغن نمیزنم خورش که میپزم از آب زیر خورش میخورم روغن روش رو برمیدارم

سعی کن کربوهیدرات روزانه از ۲۰۰گرم بالا نزنه تو برنامه مانکن میاره

ساعت ۸شب شامتو بخور تا فردا ساعت ۱۲ظهر نباید چیزی جز آب وچای خالی بخوری یعنی فست ۱۶.۸ بکن جوابه

یه ایروبیک ۴۰دقیقه بزن رو گوشیت یه روز درمیون باهاش انجام بده 

من با همین کارا کم کردم

و هله و هوله رو ماه های اول حذف کن به جاش کشمش،خرما،آجیل بخور

لایک نکن پدر بیامرز