2777
2789
عنوان

چقد تو نی نی سایت آدمو میترسونن

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 75 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا حفظش کنه عزیزم شما نم ناخواسته بود افسرده شدی من واقعا کم آوردم

آره عزیزم من اصلا برا مشکل دیگه رفتم دکتر گفت اول آزمایش بارداری بده که مطمئن بشم باردار نیستی گفتم مطمئنم گفت نه آزمایش بده وقتی آزمایشگاه گفت بارداری مبارک باشه اینقدر شوکه شدم که نگو تا چند وقت تو خودم بودم ولی الان همه دنیامه منم بچه اولم ۱۴ سالشه بچه دومم ۱۲ سالش 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
همه رو با عشق خواستم برا همشونم کلی چله و دعا کردم الانم اثرش تو بچه هام کاملا مشهوده

عزیزم خدا حفظشون کنه والا طرف ما اکثرا یا دوتا بچه دارن یا یکی الان من سومی هستم تکه میندارن بهم

همه رو با عشق خواستم برا همشونم کلی چله و دعا کردم الانم اثرش تو بچه هام کاملا مشهوده

واای چ خوب. منم دومیم و خیلی تو بارداری قرآن خوندم ارامشمو حفظ کردم اما خدا خواسته بود😍الان هم همه عاشق اخلاق صبور و مهربونش. منم میخوام بیارم اما خیلی میترسم بچه ها بزرگ شدن میگم دوباره خودم و بندازم تو سختی نمیدونم والا

خودت باش جهان اصالت را میستاید

آره عزیزم من اصلا برا مشکل دیگه رفتم دکتر گفت اول آزمایش بارداری بده که مطمئن بشم باردار نیستی گفتم ...

عزیزم خدا برات حفظشون کنه برا منم دعا کن بتونم این مراحل سختو تموم کنم

عزیزم خدا حفظشون کنه والا طرف ما اکثرا یا دوتا بچه دارن یا یکی الان من سومی هستم تکه میندارن بهم

اصلا اصلا اهمیت نده منم فقط تو فامیل سه تادارم بقیه دوتا یا یکی دارن ولی مگه به بقیه ربط داره ؟؟؟

عزیزم خدا برات حفظشون کنه برا منم دعا کن بتونم این مراحل سختو تموم کنم

ممنونم عزیزم انشاالله می تونی کافیه بپذیری خواست خدا بوده 

بی خیال دقت کنی بیشتر سختیای زندگی بخاطر حرف مردمه 

به این فکر کن خدا برات چی خواسته خواست خدا خیلی  شیرینه این فکرا هم نکن جنینت میفهمه

اون خدایی که قایمکی اونو برای تو فرستاده خودش میدونه چطور زندگیشو روبراه کنه مواظب باش تو این وسطه سربلند بیرون بیای از امتحان خدا