2777
2789
عنوان

چقد تو نی نی سایت آدمو میترسونن

652 بازدید | 75 پست

بخدا تو بد دوراهی گیر افتادم من خدا خواسته و برای بار سوم باردار شدم رفتم برا سقط ترسیدم انجام ندادم الان تو 9هفته ام میزنم نی نی سایت برا بار سوم خانما هی گفتن سزارین سوم خیلی سخته یکی میگه زن عموم فوت کرد یکی میگه چسبندگی خیلی خطرناکه باعث مرگ میشه منم از استرس حالت تهوع میگیرم یکی میگه سزارین فقط برا دوتا بچه خوبه بخدا شب و روز ندارم میگم کاش همون 6هفته سقط کرده بودم که کارم به اینجا نمیرسبد همش ترس دارم باسزلرین سوم میمیرم بخدا از ترس میگم برم تو همین 9هفته سقط کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا سوالای جدی نپرس.یه دکتر خوب اتتخاب کن و خودتو اذیت نکن.فکر کردی اکثر کاربرای اینجا کیا هستن

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

اولا مبارک باشه 

دوما اینجا رو جدی نگیر 

والله دوست من برای بار پنجم سزارین شده و الآن خیلی هم حالش خوبه و خوش و خرم داره میچرخه 

از بارداریت لذت ببر و مطمئن باش خدا کمکت می کنه

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
مگه دکتر جواب درستی به من میده بتورت میشه سونوی 6هفته رفتم دکتر گفتم وضعیت بچه چطوره اگه نبض نداره س ...

دکترتو عوض کن.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

بری پیش یه دکتر خوب مشکلی پیش نمیادمشکل خود بچست،میتونی شرایطشو داری فاصله سنی خوبه با بچها اینا مهم ...

الان38سالمه ولی از سقط هم میترسم رفتم براسقط نبض داشت به خدا الان یک ماهه دیونه شدم