که من از لحاظ مالی نتونستم بهشون ب شوهرم کمک کنم. همش مادرشوهرم میکه پسرم فلان خاستگار خرپول داشت اگه اونو میگرفت الان انقد سرکار نمیرفت بدبختی نمیکشید. باخودم میکم ولش کن اینو بزار حرف مفت بزنه ... ولی شوهرم از وقتی داداشش زن گرفته .( زن داداشش معلمه . داداشش هم فوق لیسانس داره داروسازه. ) پیشرفت مالی اونا رو میبینه همش میگه اه منم اگه اون پرستاره رو میگرفتم الان وضعم ازینا بهتر بود. و اگه اون فلان دخترو ک دوستم داشت میکرفتم الان پدر زنم هم بهم خونه داده بود هم ماشین. خرپولن گفتم عزیزم
تویم مث داداشت خونه و ماشینت بزن بنامم کارت حقوقتم بده بمن ببین من برات چ کنم. میگه نه تو مث اپن نیستی. البته اینو بگم مادرشوهرم خیلی تعریف این جاریمو پیشش میگه شوهرمنم دهن بینه. فشار مالی این جند وقتم به شوهرم بد اومد چکش برگشت خورد . بدتر و بیشتر ازین حرفا میزنه. من دوسال شرکت کار کردم . شوهرم جنبه نداشت ادامه ندادم. من برای پسانداز خودم رفته بودم سر کار شوهرم حقوق خودشو نمیآورد دیگه تو خونه خرج لباس خودم بچه م هرماه خرید از فروشگاه و قصابی افتاده بو گردن من دیکه از خودم بدم میومد بخاطر سرکار رفتنم. میرفتیم قصابی شوهرم میمپد میگفت سه میلو ازین دوکیلو جرخ جندتا مرغ خوبه موقع حساب میرف بیرون از قصابی . از اون طرف مادرشوهرم همش میگفت بجه رو پیش پرستار نذار سرکار نرو بجه م ۷ سالشه. شوهرم هم میگفت یبار بهش گفتم تو ماهی ۲۰ بهم بده من نمیرم چاکرتم هستم. چک داشت بمن میگفت ندارم تو برام واریز کن حقوقش از من بیشتر بود . منم دیگه گفتم سرکار نمیرم . همین ک سرکار نرفتم افتاد ب پول قرض گرفتن موند واسه یه تومن چکش برگشت خورد . هی جاریم میکوبونه تو سرم. اینم بگم ۱۱ سال ازم بزرگتره شوهرم ازش باسوادتر این سیکل خودم فوق دیپلم وضع مالی خانواده م خیلی خیلی ازشون بهتر ولی انگار اینو ومامان انتظار دارن عروس بیاد پسرشون رو خوشبخت کنه. بچه ها بخدا دیگه خسته شدم. دیشب اومده میکه بیا چک بده برا بدهی داداشم . داداشش ک معتاده از هرکی ببره رفته ک رفته ۲۰۰ بدهی بالا آورده. اون داداشش ک گفتم چک بجاش گفته نمیدم خودشوهرم چک داره . رفته از من مایه گذاشته دیشب گفتم اگه پاس نکنه چی گفت اه من فردا خونه نیستم ک بیاد چک رو ببره وگرنه منت تو رو نمیکشیدم . منم گفتم این مدلی تقاضا رو ندیدم . نمیدم خودش داد. میدونم خودش همه رو پاس میکنه ۷ تا چک ماهی ۱۰ تومن در ۷ ماه. شما بگین با این طرز فکر شوهر م چ کنم اصلا معلومه پشیمونه از اینکه با یه کارمند و کاره ازدواج نکرده. بعد ازوناییه ک ببینه پس اندازی دارم طلا دارم بیشتر بهم احترام میذاره. درکل آدم بدی نیس