2777
2789

که من از لحاظ مالی نتونستم بهشون ب شوهرم کمک کنم. همش مادرشوهرم میکه پسرم فلان خاستگار خرپول داشت  اگه اونو می‌گرفت الان انقد سرکار نمی‌رفت بدبختی نمی‌کشید. باخودم میکم ولش کن اینو بزار حرف مفت بزنه‌ ‌ ... ولی شوهرم از وقتی داداشش زن گرفته .( زن داداشش معلمه . داداشش هم فوق لیسانس داره داروسازه.  ) پیشرفت مالی اونا رو میبینه همش میگه اه منم اگه اون پرستاره رو میگرفتم الان وضعم ازینا بهتر بود. و اگه اون فلان دخترو ک دوستم داشت میکرفتم الان پدر زنم هم بهم خونه داده بود هم ماشین. خرپولن گفتم عزیزم 

تویم مث داداشت خونه و ماشینت بزن بنامم کارت حقوقتم بده بمن ببین من برات چ کنم. میگه نه تو مث اپن نیستی. البته اینو بگم مادرشوهرم خیلی تعریف این جاریمو پیشش میگه شوهرمنم دهن بینه. فشار مالی این جند وقتم به شوهرم بد اومد چکش برگشت خورد . بدتر و بیشتر ازین حرفا میزنه. من دوسال شرکت کار کردم‌ . شوهرم جنبه نداشت ادامه ندادم. من برای پس‌انداز خودم رفته بودم سر کار شوهرم حقوق خودشو نمی‌آورد دیگه تو خونه خرج لباس خودم بچه م هرماه خرید از فروشگاه و قصابی افتاده بو گردن من‌ دیکه از خودم بدم میومد بخاطر سرکار رفتنم. میرفتیم قصابی شوهرم میمپد میگفت سه میلو ازین دوکیلو جرخ جندتا مرغ خوبه موقع حساب میرف بیرون از قصابی ‌ . از اون طرف مادرشوهرم همش میگفت بجه رو پیش پرستار نذار سرکار نرو بجه م ۷ سالشه. شوهرم هم میگفت یبار بهش گفتم تو ماهی ۲۰ بهم بده من نمیرم چاکرتم  هستم. چک داشت بمن میگفت ندارم تو برام واریز کن حقوقش از من بیشتر بود ‌ . منم دیگه گفتم سرکار نمیرم . همین ک سرکار نرفتم افتاد ب پول قرض گرفتن موند واسه یه تومن چکش برگشت خورد‌ . هی جاریم میکوبونه تو سرم. اینم بگم ۱۱ سال ازم بزرگتره شوهرم ازش باسوادتر این سیکل خودم فوق دیپلم وضع مالی خانواده م خیلی خیلی ازشون بهتر ولی انگار اینو ومامان انتظار دارن عروس بیاد پسرشون رو خوشبخت کنه. بچه ها بخدا دیگه خسته شدم. دیشب اومده میکه بیا چک بده برا بدهی داداشم . داداشش ک معتاده از هرکی ببره رفته ک رفته ۲۰۰ بدهی بالا آورده.  اون داداشش ک گفتم چک بجاش گفته نمیدم خودشوهرم چک داره . رفته از من مایه گذاشته دیشب گفتم اگه پاس نکنه چی گفت اه من فردا خونه نیستم ک بیاد چک رو ببره  وگرنه منت تو رو نمی‌کشیدم . منم گفتم این مدلی تقاضا رو ندیدم . نمیدم خودش داد. میدونم خودش همه رو پاس میکنه ۷ تا چک ماهی ۱۰ تومن در ۷ ماه. شما بگین با این طرز فکر شوهر م چ کنم اصلا معلومه پشیمونه از  اینکه با یه کارمند و کاره ازدواج نکرده.  بعد ازوناییه  ک ببینه پس اندازی دارم طلا دارم بیشتر بهم احترام میذاره. درکل آدم بدی نیس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه قرار بود تو کار کنی و زندگی بچرخونی چرا شوهر کردی

بعدشم روز اول مگه ندید شاغلی میخواست نیاد مگه دعوت نامه براشون فرستاده بودی 

شوهر شما شغلش چیه

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

می رفت خواستگاری همون شخص 

می گفت شما فرزندت را بدبخت کردی 

با اومدنش تو زندگی من 

مزا هم سیاه بخت کرد 

من هنوز صدتا خواستگار پولدار داشتم 

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....

این چ مدلی هست ،ادم حس خوبی نداره اینجوری ،اما اگه سرکار می‌رفتی و مدیریت میکردی که حس بد نگیری و کمک زندگیت بودی بد هم نبود ،البته که وظیفه یک شما نیست.

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒کانال تلگرام https://t.me/cosyviibe

در کل آدم بدی نیست…

والا چی بگم، این مدل جدید بود!

ببخشید ولی تو دهنی لازمه بعد این همه سال زندگی!

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…

خب مگه تو رفته بودی دنبالش بیاد بگریتت؟؟خودش انتخابت کرده دیگه هر حرفی هم بزنه انتخاب خودشه دیگه

اگر جوابتو ندادم بدون ارزشش رو نداشتی باهات وارد بحث بشم...خدايا يكارى كن مجبور شم به همه شيرينى بدم.